JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Za rođendan kluba komplet sportske opreme

Leskovac: U centar za  ekonomiku domaćinstvo „Danica Vuksanović „  u Leskovcu na svečan način Gimnastički klub Dubočica uz rođendansku tortu obeležio je 33 uspešnih godina rada i postojanja ovog uzornog sportskog kolektiva  u gradu pod Hisarom.

Svečansoti su izeđu ostalog prisutvovali i načelnik Jablaniškog okruga gospodin  Miloš Ćirić, zatim predsednik kluba Ilija Đorđević Generalni sekretar ujedno i „alfa i omega“ kluba Saša Mitić , kao i bivši predsednik kluba Ivan Janjić, roditelji dece koji treniraju, i jedina naša medijska kuća koja je ispratila ovu svečanost. Za ovaj dan priređeno je i malo iznenađenje svim članovima kako takmičarima, tako i početnicima, kao i trenerima predsedik kluba je uručio komplet trenerice i majice , kao poklon za  ovaj svečani dan.Gest vredan pažnje.

Obraćajući se svim prisutnima pre dodele sportske opreme i sečenje rođendanske torte predsednik kluba je rekao: Okupili smo se ovde svi zajedno da proslavimo naš 33 rođendan kluba. I želim da svima vama od srca čestitam. Da vam se zahvalim što ste jako vredni,  požrtvovani, kreativni, dolazite redovno na sve treninge kluba, bez obzira što radimo pod vro teškim uslovima. Volite sport  i viste budućnost našeg grada, kao i što nas vrlo uspešno predstavljate u svim gradovima širom Srbije. Sa tih takmičenja uvek donosite dobre rezultate,  gde god da se pojavite   na bilo kom takmičenju. Želim da ubuduće budete još bolji,  da još više ulažete truda, da volite gimnastiku  koja je jedan od bazičnih sportova, koja pre svega utiče na vaš psihofizički  razvoj organizma. Da budete zdravi i lepi, da se uz pomoć spotra nadgradite. Sve ono što gimnastika nudi u budućnosti  vama ovaj spot višestruko vraća. Želim da pozdravim naše drage goste. To su bivši predsednik kluba Ivan Janjić zatim načelnika Jablaničkog okrura gospodina Miloša Ćirića koji je došo kao gost neslužbeno, sve trenere, takmičare i one koji su početnici u klubu, sekretara Sašu Mitića kao i medisku kuću Jugsport.info koji su ovde prisutni da isprate uvek bilo koji događaj u poslednje vreme. Takođe koristim priliku da na ovoj svečansoti promovišem po odluci Uparve kluba u novog potpredsednika kluba ujedno i gimstičkog sudiju  Tanju Cvetković, koja će od danas biti drugi čovek u klubu odmah iza mene. Nadam se da sam dobio dobrog saradnika, jer je reč o osobi koja voli ovaj sport i da će dobro raditi za dobrobit kluba i svih koji smo u njemu.

Posebno je bilo intersantno  obraćanje osnivača ovog kluba sada jednog od trenera u klubu Mirjane Krgović koja je sa ponosom rekla:  Ja sam „največi krivac“  što klub  postoji od davne 1986 godine, kad je po prvi put počeo sa  radom.

Drago mi je da je mnogo dece u klubu prošlo i mnogo ljudi, sportskih radnika, opstali smo i opstaćemo ubuduće. Želim  da ste pre svega zdravi pametni, dobri učenici, da se lepo družite  i normalno da postižete dobre rezulate.  Očekujem da postignete mnogo bolje rezultate od nas satrijih takmičara. Mi smo u moje vreme radili pod vrlo tečkim uslovima, tako da smo se na treningu grejali na furune, ali smo uspevali i da imamo prvake stare Jugoslavije. Želim da pomenem neke ljude koji su dali veliki doprinos razvoju gimnstike u našem gradu. Jovca Vukelić koji je bio prvak Srbije, Ivicu Krtsića državnog prvaka stare Jugoslavije, kao i Miroslava Cenića takođe državnog prvaka, koji je pre par godina preminuo, kao i klupske drugarice Dragica Ristić, Radica Veličković, Slađana Miljković. Vama sadašnjim takmičarima želim  da imate mnogo sreće, zdravlja, kao i da beležite vredne rezultate  a ja kao veteran ovog sporta sa 64 godina života, vratila sam se odskora da vam pomognem onoliko koliko mogu, jer bez gimnasike sam se uverila da nemogu. Jednostavno ona je moj deo života.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print