JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI PEVAJUĆI IZ ŽITORAĐE

ZONA JUG

 

ŽITORAĐA- RADAN 1:2 ( 1:1)

Žitorađa: Gledalaca 300. Sudija: Marija Đorđević ( Leskovac) 8. Strelci: Vl. Stojanović u 25 za Žitorađu, Grozdanović u 31, Miloš Stanković u 48 za Radan.Žuti kartoni: Babić, Pešić ( Žitorađa).

 

FK ŽITORAĐA: Babić 7, Kitanović 7, Mladenović 6,5, Milošević 7, Dinić 6,5,Vl. Stojanović 7, Pr. Stojanović 6,(Pavlović 6,5) Đorđević 6,5, Stošić 6,5,St. Jovanović 6,5,Pešić 6.5

 

FK RADAN: Ivanović 7,5, Stoiljković7,5, Stojković6,5(Živković 7), Milošević7, Cvetković7,5, Grozdanović7,(Anđelković-), M. Stanković 8,Kostić7,5, Ilić7,(Savić 7), Stevanović7,5 Prokopović 7.

Igrač utakmice: Miloš Stanković

Puleni trenera Srđan Kocića neznaju za poraz još od 20 kola kada su poraženi od ekipe Gracko, od tada do danas su bez poraza a poslednji uspe je vredan pažnje poeda nad liderom prvenstva i novim članom Srpske lige istok na njihovom terenu ekipe Žitorađe.Zahvaljujući izvarednom voiđenju sa klupe isusnog trenera Srđan Kocića. Činilo se da će domaćin slaviti pobedu kada je u 25 minutu Vladica Stojanović doveo domaćine u voćstvo . Međutim samo šeset minuta kasnije usledilo je izjednačenje pogotkom sve boljeg Grozdanovića koji je primorao Babića na kapitulaciju. Sa tim rezultatom se otišlo na zasluženi odmor. U drugom delu sureta odluka o pobedniku pala je već na samom početku u 48 minutu najbolji pojedinac na utakmici Miloš Stanković je po drugi put primorao babića da vadi loptu iz mrežu, štose do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i konačan rezultat, pošto više pogodaka nije bilo ali je bilo prilika i pred jednim i pred drugim golom.

V. STEVANOVIĆ

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print