JugSport.net

18. april 2024.
sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – PČINJA 1 : 2 (0: 2)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 200, Sudija: Ćirik Marko (Pirot) 7,5 Strelci: Videnović u 59 min. za Timočanin, a M.Petrović u 11 i Arsić u 42 min. za Pčinju. Žuti kartoni: Sr.Ranđelović i Maljković (Timočanin). Crveni karton:Marjan Petrović u 58 min. (Pčinja)

 

TIMOČANIN: B. Jovanović 7, Zdravković 7 (od 57 min. Stojanović 6,5), Živić 6,5 Videnović 7, Mladenović 6,5 (od 74 min D. Stojanović -), Mišić 6,5 (od 57 min. Maljković 6,5), Sr.Ranđelović 6,5 Božić 6,5 Đorđević 6,5 St. Ranđelović 6,5 Petrović 6,5 (od 46 min. I.Jovanović 6,5).

 

PČINJA: R. Petrović 7,5 Vasilković 6,5 Smiljković 6,5 Nedeljković 7, Krstić 7, Tasić 6,5 Petrović 7, Ilić 7 (od 74 min. Stojanović -), Savić 6 (od 37 min. Arsić 7), Spasić 6,5 Manasijev 7

 

IGRAČ UTAKMICE: Radomir Petrović (Pčinja)

 

Ono što su iz tabora Timočanina najavljivali pre utakmice to se i obistinilo. Svih jedanajest igrača u startnoj postavi bili su bonus igrači. Prema prikazanoj igri obeju ekipa realan ishod bi bio nerešen međutim gosti su grčevitom odbranom u drugom delu uspeli da sačuvaju stečenu prednost iz prvog poluvremena.

Gosti iz Trgovišta su bolje ušli u utakmicu. Nakon jedne propuštene prilike, u 12 minutu Petrović beži odbrani domaćih i pogađa donji levi ugao nemoćnog Jovanovića. Gosti su imali šanse i u 22 i 25 minutu ali je intervenisao Jovanović. U 39 minutu nakon greške Videnovića, strelac prvog gola Petrović ne realizuje izglednu priliku.

U 42 minutu nakon slobodnog udarca Arsić efektnim golom centaršut pretvara u pogodak.

Bledo izdanje u prvom domaći su popravili u drugom poluvremenu. Počeli su silovito. Već u 50 minutu prva šansa Božića. Pet minuta kasnije Videnović šutira loptu kratko odbija Petrović ali odbitak ne koristi Božić. U 57 minutu došlo je do teže povrede štopera Zdravkovića pa je kolima hitne pomoći prevežen u bolnicu. Usledilo je isključenje Marjana Petrovića da bi u 59 minutu domaći iskoristili brojčanu prednost i preko Videnovića smanjili rezultat.

Od tog momenta pa do kraja utakmice igralo se pred golom Pčinje. U 65 minutu Ivica Jovanović šutira iz okreta ali u Petrovića, Maljkovićev šut u 68 minutu zamalo je otišao preko gola. Božić je u 82 minutu propustio kolosalnu šansu. Stojanović je šutirao glavom u 90 minutu ali je opet golman Pčinje dobro intervenisao. Poslednju priliku za izjednačenje propustio je Božić u nadoknadnom vremenu. Njegov šut je završio pored leve stative.

 

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print