ТИМОЧАНИН – ПЧИЊА 1 : 2 (0: 2)

Стадион: Градски, Гледаоца: 200, Судија: Ћирик Марко (Пирот) 7,5 Стрелци: Виденовић у 59 мин. за Тимочанин, а М.Петровић у 11 и Арсић у 42 мин. за Пчињу. Жути картони: Ср.Ранђеловић и Маљковић (Тимочанин). Црвени картон:Марјан Петровић у 58 мин. (Пчиња)

 

ТИМОЧАНИН: Б. Јовановић 7, Здравковић 7 (од 57 мин. Стојановић 6,5), Живић 6,5 Виденовић 7, Младеновић 6,5 (од 74 мин Д. Стојановић -), Мишић 6,5 (од 57 мин. Маљковић 6,5), Ср.Ранђеловић 6,5 Божић 6,5 Ђорђевић 6,5 Ст. Ранђеловић 6,5 Петровић 6,5 (од 46 мин. И.Јовановић 6,5).

 

ПЧИЊА: Р. Петровић 7,5 Василковић 6,5 Смиљковић 6,5 Недељковић 7, Крстић 7, Тасић 6,5 Петровић 7, Илић 7 (од 74 мин. Стојановић -), Савић 6 (од 37 мин. Арсић 7), Спасић 6,5 Манасијев 7

 

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Радомир Петровић (Пчиња)

 

Оно што су из табора Тимочанина најављивали пре утакмице то се и обистинило. Свих једанајест играча у стартној постави били су бонус играчи. Према приказаној игри обеју екипа реалан исход би био нерешен међутим гости су грчевитом одбраном у другом делу успели да сачувају стечену предност из првог полувремена.

Гости из Трговишта су боље ушли у утакмицу. Након једне пропуштене прилике, у 12 минуту Петровић бежи одбрани домаћих и погађа доњи леви угао немоћног Јовановића. Гости су имали шансе и у 22 и 25 минуту али је интервенисао Јовановић. У 39 минуту након грешке Виденовића, стрелац првог гола Петровић не реализује изгледну прилику.

У 42 минуту након слободног ударца Арсић ефектним голом центаршут претвара у погодак.

Бледо издање у првом домаћи су поправили у другом полувремену. Почели су силовито. Већ у 50 минуту прва шанса Божића. Пет минута касније Виденовић шутира лопту кратко одбија Петровић али одбитак не користи Божић. У 57 минуту дошло је до теже повреде штопера Здравковића па је колима хитне помоћи превежен у болницу. Уследило је искључење Марјана Петровића да би у 59 минуту домаћи искористили бројчану предност и преко Виденовића смањили резултат.

Од тог момента па до краја утакмице играло се пред голом Пчиње. У 65 минуту Ивица Јовановић шутира из окрета али у Петровића, Маљковићев шут у 68 минуту замало је отишао преко гола. Божић је у 82 минуту пропустио колосалну шансу. Стојановић је шутирао главом у 90 минуту али је опет голман Пчиње добро интервенисао. Последњу прилику за изједначење пропустио је Божић у надокнадном времену. Његов шут је завршио поред леве стативе.

 

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net