JugSport.net

sportski portal južne Srbije

EVROGOL MILJANA STOJANOVIĆA

ZONA JUG

 

PUSTA REKA – MLADOST 1959 6:1( 2:0)

Bojnik: Gledalaca 200. Sudija: Jordanka Denčić ( Vranje) 8. Strelci: Đenić u 5,17, 68, M. Stojanović u 50, Danijel Stanišić u 55, Vidojević u 80 min, za Pustu reku, Blagojević u 63 za Mladost1959. Žuti karton: Danilo Stanišić ( Pusta reka).

 

PUSTA REKA: Siniša Stanković 7 ( Cenić -), M. Stojanović 7,5 ( Vidojević 7,5), Ilić 7, Danijel Stanišić 7, A. Stanković 7,5, Danilo Stanišić 7,5, Đenić 9, Stojčić 7,5, N. Petrović 7, Stefan Stanković 7.

 

MLADOST1959: Ilić 6,5, Anastasović 6, ( Krstić 6), Đokić 6, Kocić 6, Blagojević 7, Nisić 6, Kostić 6, Mitić 6, Spasov 6, Nikolić 6, Stepanović 6.

Igrač utakmice: Miloš Đenić

Još jedana visoka pobeda na svom terenu Pustorečana u duelu sa komšijama iz Vinarca. Već u 5 minutu mrežu gostiju načeo je najbolji pojedinac utakmice MIloš Đenić inače trostruki strelac.

Već u 17 minutu isti igrač je duplirao prednost domaćina i to je bio rezultat prvog dela igre. U drugom delu već na samom početku evro gol Miljana Stojanovića koji se odlučio na udarac sa nekih dvadesetak metara lopta se zarila pod samu prečku golman Ilić je pokušao da odbrani ali je samo vrhovima prstiju zakačio.

Samo pet minuta kasnije i četvrti pogodak domaćina Danijel Stanišić se prošetao kroz odbranu gostiju i sa nekoliko metara pored istrčalog Ilića poslao lotu u mrežu.

Gosti jedino što su učinili to je što su preko Blagojevića postigli u 63 minutu počasni pogodak. Ali do kraja još dva pogotka domaćina . Najpre se po treći put u strelce upisao Đenić.

Da bi u 80 minutu isusni Vidojević sa centra igrališta lobovao golmana Ilića koji je predhodno izašao na jednu intervenciju u bekovskom stilu.

Tako da nije stigao da se vrati na gol a to je primeti iskusni Vidojević i sa centra pogodio praznu mrežu i postavio konačan rezultat na utakmici.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print