JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BODOVI SPASA MEDVEĐANA

ZONA JUG

 

JABLANICA- SLOGA (LE) 3.2 ( 1:0)

 

Medveđa; Gledalaca 200. Sudija: Maša Aleksić 8, Strelci: Zaimi u 4, Šk. Sahiti u 46, Savić u 67 za Jablanicu, S. Jović u 50, D. Jović u 62 za Slogu. Žuti kartoni: Ibraimović , Rajčević ( Jablabanica).

 

JABLANICA: Stamneković 7, Krstić 7, Mitić 7, Ibraimović 7, Janković 7,5, Fr. Zaimi 7, Rajčević 7, Ivanović 8, Šk. Sahiti 7,5, Savić 7, Mihajlović 7.

SLOGA(L): Janaćković 7, Mitić 7, D. Jović 7,5, A. Ilić 6,5, Profirović 6,5, Dimitrijević 7, Cekić 7, Mitrovič 6,5, Jović 7, Stanković 7, Branković 7.

 

Igrač utakmice: Marko Ivanović

Pobeda domaćina u borbi za opstanak sa favorizovanimgostima iz Leskjovca je plod zalaganja čitavog tima koji su dali svoj maksimum. Sve akcije su poticale od iskusnog Ivanovića i sa tri postignuta pogotka zabeležili vrednu pobedu, ma da su gosti pogodili dva puta u metu, ali su domaćini bili bolji za taj jedan pogodak.

Prvi deo utakmice pripao je domaćinu koji je već u 4 minutu preko Zaimija došao u voćstvo i sa tim rezultatom se otišlo na zalsuženi odmor. U drugom delu bilo je sadržanije viđena su čak četri pogotka. Već na samom početku drugog dela Sahiti je udvostučio prednost domaćina. Međutim gosti sa dva pogotka sižu do poravnjanja rezultata u 50 preko S. Jovića i u 62 pogotkom D. Jovića.

Odluka o pobedniku pala je u 67 minutu pogotkom Savića, što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i konačan rezultat i vredna pobeda.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print