JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Memorijal „ Branko Milenović“

Medveđa: U organizaciji Sportskog saveza opštine Medveđa u seoskoj mesnoj zajednici Bučumet održan je 19 po redu jednodnevni tradicionalni memorijalni turnir u malom fudbalu pod nazivom  Memorijal „ Branko Milenović“ , koji je 1999 godine svoj život izgubio na Kosovu i Metohiji, inače žitelj Bučumeta.

Turnir je progalsila otvorenim njegova supruga Karatina. Ona se zahvalila svim učesnicima, koji su došli da obeleže sećanje na njenog  pokojnog supruga Branka. Zahvalila se i lokanoj samoupravi u Medveđi na čelu sa predsednikom Nebojšom Arsićem što su i ovog puta podržali ovu ideju, koja je tradiconalna.

Učestvovalo je četri ekipa  i igralo se po Kup sistemu. Pobednik je ekipa Vlada inveset iz Medveđe, koja je u finalu posle izvođenje penala bila bolja od Panteri, koja je u regularnom toku  završena bez pobednika(2:2), odlučio je pobednika golman Vlada investa Aleksandar Radivojević koji jeodbarnio jedan penal.

Za  najboljeg golmana turnira proglašen je upravo Aleksandar Radivoljević, dok je najbolji strelac iz ekipe Panteri Danijel Stojković. Za pobedničku ekipu igrali su: Aleksandar Radivojević Miljan Palević, Lazar Pantović, Spasoje Marinković, Miljan Ilić.

 

Drugo mesto pripalo je ekipi Panteri, dok je trećeplasirana ekipa Branko Milenović, a četvrta ekipa  Lece. Sportski savez opštine Medveđa pobedniku i drugoplasiranoj ekipi dodelio je pehare i majice,  trećepalsiranoj samo pehar.

Rezutati polufinlih utakmica: Branko Milenović – Pantere 3:4, Vlada iveset – Lece 9:5.  Za treće mesto: Branko Milenović- Lece 5:2. Finalna utakmica: Vlada invest- Panteri 2:2 ( penalima 3:1).

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print