JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Profesor Sanja Miss „XL-a“

Leskovac: Da klub za snažne sportove “XL” iz Leskovca vodi računa oko svih detanja, pokazao je i ovaj primer predsednika kluba dr. Predraga Milenovića da sa svojim Upravnim  odborom na kraju ove takmičarske godine odabere među svoje članice kluba i „Miss kluba za 2019“, kako bi na jedan lep način okončali ovu izuzetno uspešnu godinu za ovaj uzorni sportski koletiv iz Leskovaca.

Jednoglsnom odlukom Upravnog obrora to laksavo priznanje  dodeljeno je profesoru Srpksog jezika i prosvetnom savetniku, majci, ali i odličnoj takmičarki ovog kluba Sanji Stojanović iz Leskovca. Kriterijum izbora je da takmičarka bude i jaka  što znači da iam dobre rezultate  u toj godini i da pored toga bude i lepa.Ove godine postigla je nekoliko zapaženih rezultata na takmičenjima, što joj je uz lep izgled pomglo da dođe do ove titule  u svom klubu.

Takičaraka je u disciplini Benc-press. Na takmičenju u Leskovcu, gde je održan Kupu Srbije osvojila je treće mesto i bronzanu medalju u izuzetno jakoj konkurenciji takmičarki iz zemlje i inostarnstva u kategoriji Bench-pres-u. U svojoj kategoriji.

U Svrljigu na Međunarodnom takmičenju takođe u Bech–pressu drugo mesto i srebrnu medalju u svojoj kategoriji.

Na tradicionalnom takmičenju „Tofej Beograda“ drugo mesto u svojoj kategoriji i srebrnu medalju, takođe u izuzetnoj jakoj konurenciji takmičarki iz zemlje i inostranstva.

Na Državnom prvenstvu u Vladičinom Hanu treće mesto i bronzana medalja, čime je okončana izuzeno uspeđnu godinu u ovom sportu.

Za svaki početak je potrebna želja, da bi se došlo do želejnog uspeha. Sanja je pokazala da to u sebi ima i useh nije izostao. S obzirom da je  to početak njenog bavljenja ovim sportom , pred njom su još veći uspesi u ovom sportu ako nastavi da vredno trenira kao što je dosad.  Iskoristio bih priliku  da svim mojim takmičarima poželim mnogo sreće zdravlja, ljubavi i još boljih rezultata u narednoj 2020 godini. Vašem portalu koji je ispratio sve naše uspehe i rezultate koje smo postizali u  ovoj godini, još bolju saradnju u narednoj 2020 godini i mnogo objavljenih  lepih  priloga kao što smo mogli da pročitamo ove godine, ne samo iz ovog našeg sporta već svih ostalih.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print