Geolozi donirali maske SO Medveđa

Medveđa: Kompanije „Dundee precious metals“ je danas ( utorak 28  april )  uručila svoju donaciju  optini Medveđa.

Naime, donacija se sastoji  od 1.000 komada višekrtanih  zaštitnih maski  za lokalnu saoupravu  i njene ustanove. Od ukupno doniranih maski  dodeljeno je 500 komada  Domu zdravlja u Medveđi , 100 komada za Tulare, 200 komada za lokanu samoupravu , 200 komada namnjeno je Ustanovi optine Medveđa, kao i za Prekršajni sud iz Leskovaca -odeljenje u Medveđi,  Zavodu za zapošljavanje,  Zavodu za zdravstveno osiguranje.

Donciju su uručili zapolseni iz ove Kompanije koja se bavi trenutno ispitivnjima  geološkim na teritoriji opštine Medveđa.

Tom prilikom u ime svih koji će korsititi ovu donaciju obartio predsednik opštine  Medveđa dr. Nebojša Arsić koji je  kratko rekao: Pre svega bih se zahvalio Komapniji „Dundee precious metalis“  sa kojom imamo standarno dobre odnose i saradnju  i da će se ona nastaviti i u daljem vremenskom periodu.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net