JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Sportske ličnosti portala 2019 god.

Poštovani čitaoci portala “Jugsport.net” želim Vam mnogo sreće I zdvalja u narednoj 2020 godini. Da  bud nego ova koja je iza nas. OVO JE MOJ IZBOR SPORTSKE LIČNOSTI GRADOVA ODAKLE IMAM SARADNJU ZA PRILOGE MOG PORTALA. OBEĆAVAM VAM MNOGO VIŠE SPORTSKIH SADRŽAJA U NAREDNOJ GODINI  I SA PRAVOM ŽELIM DA BUDE NAJČITANIJI SPORTSKI PORTAL JUGA SRBIJE…… SREĆNA NOVA 2020god.

MEDVEĐA: MILOŠ DRAŠKOVIĆ

Jedan od nabojih sportskih radnika ne samo u opštini Meveđa , nego  možda i čitavom Jablaničkom okrugu. Nalazi se na funkciji Sportskog direktora i „alfa i omega“ Košrakaškog kluba Jablanica iz Meveđe. Nalaze se na prvom mestu na tabeli posle prvog dela prvenstva i na dobrom su putu da Medveđi po prvi put u njenoj bogatoj sportskoj karijeri podare jedan Prvoligaški klub. Ove godine je izabran u organizaciji mog portala za najboljeg Sportskog radnika za tri optine Medveđa, Lebane i Bojnik.

LEBANE: MIROSLAV MARJANOVIĆ

Reče je o  Miroslavu Marjanoviću-Mićku Generalnom sekretaru OFS-Lebane i Sekretaru u Fudbalskom klubu Radan iz Lebane, člana Srpske fudbalske lige istok. Neumoran i što je najbitnije izizetno odgovoran na svom poslu kojeg obavlja.   Zaslužuje sve pohvale za svoj rad. Takođe ove godine nagrađen  na Izboru sportsite za Lebane, Medveđu i Bojik od strane mog portala.

 

BOJNIK: ANABELA STEFANOVIĆ

Ovde je reč o aktivnoj karatiskinji, članici Karate kluba „ Pusta reka“ –Bojnik. U njenoj vetrini se nemogu izbrojati medalje sa raznih takmičenja , kako u zemlji tako i inostranstvu. Završila je  Srednju štkolu i upisala Policijksu  Akademiju. Reč je o dobroj i vaspitanoj devojci i još boljoj sportiskinji. Ove godine je u Izboru  portala izabrana za najboljeg karte majstora tri opštine. Takođe je u organizaciji Sportskog saveza Bojnika izabrana za Sportskinju  2019 god. U Bojniku.

ŽITORAĐA: NEMANJA TONIĆ

Reč je o mom najboljem sardniku portala. Student je Žurnalistike u Nišu i na dobrom je putu da izraste u jednog vrsnog Sporskog novinara. Mlad je pun enregije i za njega vreme radi u sportskom novinarstvu.

 

LESKOVAC: Dr PREDRAG MILENOVIĆ

Popularni Peka je predsednik kluba  za snažne sportove „XL“ iz Leskovca. Neumoran na svom poslu profesora Fizičkog  vasiptanja. Trener i predsednik kluba koji je sa svojim velikim radom I odricanjem iznedrio veliki broj  vrsnih sportista u ovom sportu. Organizator je Kupa Srbije u Powirliftingu u Leskovcu već zadnjih  nekoliko godina. Medaljama ove godine okitili su se veliki broj takmićara  a jedni od njih su Živorad  Marković, Sanja Stojanović, Milan Stanković-  Cane.

 

PROKUPLJE: PREDRAG MLADENOVIĆ

Profesor po struci po zanimanju trener u Gimnastičkom klubu „Topličlanin“-Prokuplje. Predhodno jedan od najboljih golgetera OFK Topličanina  sa dugododišnjim igračkim stažom. Iznedrio je monoge talente u Gimnastici ali pomenućemo one najbolje među najboljima: Braća Čomići, najveća nada u ovom sportu Uroš  Grujić. Mlad stučnjak u ovom poslu , pred kojim je uspešna trenerska kariejra i biće još siaset vrsnih gimastičara u  Prokuplju pod njegovim budnim okom.

 

BLACE: MILOŠ VASILJEVIĆ

Nekada vrsni delilac fudbalske pravde  na trenima širom Srbije, po okončanju svoje sudiske karjere posvetio se politici . Pokazao da sport i politika mogu ruku pod ruku. Kao predsednik Skupštine opštine Blace na funkciji je predsednika Topličkog fudbalskog okruga. Pored brojih nedaća koje ima u radu i funkcionisanju ipak pronalazi izlaza da to funkcioniše kako treba. Redovno prati sva zbivanja u svom okrugu i sve postiže da uradi kako treba , na jedan profesionalni odnos u fudbalu. Takođe član je izvršnog obrora Fudbalskog saveza regiona istočna Srbija.

VLASOTINCE: DRAGAN NIKOLIĆ-GAGA

Fudbalski trener sa bogatim iskustvom u ovom poslu. Šef stuke je u FK Vlasini iz Vlasotinca  , koja je pod njegovm dirigentskom palicom u samom vrhu tabe Srpske fudbalske lige-istok. Predhodno ih je takođe kao trener  vodio kroz zonski stepen takmičenje I uveo u veći rang, gdesesada upravo nalaze. Uvek spreman na naš poziv za saradnju. Znači pravi profesionalac u svom poslu. Nadajmo se da će sa svojim klubom i na proleće da beleži još bolje rezultate. A naša saradnja nastavljena.

VLADIČIN HAN: LJUBIŠA  STANKOVIĆ

Trener je u Zonašu FK Moravi iz Vladičinog Hana i sa svojim klubom ove jeseni beleži dobre rezultate uprkos nedaćam koje prate ovaj klub. Što bi se reklo danonoćno je stadionu u Kunjaku i  za njega nema predaha dal je reč o seniorima ili ostalim mlađim kategorijama ovog kluba.

 

PIROT: VLADICA TOŠIĆ

Profesor po stuci, što bi se reko po zanimanju predsednik Gradskog fudbalskog saveza Pirota. Neumoran na svom poslu predsednika. Sve zasluge idu na njegovu adresu oko orgabizacije proslave  „Sto godina fudbala u Pirotu“ gde je bio uz predsednika Fudbalskog saveza Pirotskog okruga Vidojka Panajotovića glavni od prvog do poslednjeg dana aktivnosti koje su sprovedene u čast ovog jubileja.

NIŠ: SLAVIŠA DEJIĆ

Kolega iz RTV Bellami Slaviša Dejić novinar reporter svuda na svakom mestu u gradu. Redovan je posetilac svih sportskih zbivanja sa svojm kamerom i stigne da pripremi svoju redovnu emislu petkom uveče.

 

SURDULICA: PETAR STOŠIĆ

Jedan od naših najboljih boksera inače rođen u Surdulici gde i živi. Uzor je mladim ljudima u svojoj sredini kako može da se uz jedan ozbiljan rad stigne do vrhunskih rezultata. Trenutno je član BK „Nissus“ iz Niša i dva meča u ovm prvenstvu rešio je prekidom.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print