JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Vredna pobeda Medveđana

JABLANICA-GRACKO 3:1( 2:1)

Medveđa. Gledalaca 20. Sudija: Stefan Pešić(Leskovac) 8. Stelci:Stošić u 13, M. Marković u 25 (penal), 79 min. (Jablanica), Mirković u 16 min. (Gradsko ).

Žuti kartoni: Stošić, Savić, Palević, Stoiljković ( Jablanica), S. Jovanović, Mirković, D. Milićević(Gradsko).

JABLANICA; Jevtić 7, Stošić 7,5, Zaimi 7, Filipović 7, Janković 7, Jović 8, Nihajlović 7 (Stoiljković7), Ivanović 7, Marković 8 ( Kostić-),Savić 7 ( Ibraimović 7),Palević 7 ( Jovanović 7).

GRACKO: Kovačević 6, Živić 6, Milenković 6,Jovanović 6, Mirković  6, Ristić 6 ( Minić-), Rašić 6 ( Stefanović 6), Lazić 6, Stoiljković 5 ( Zarić-), Miličić 6 ( Martinović-), N. Mirković 6.

Igrač utakmice: M. Marković

Još jedna vredna pobeda domaćih igrača u duelu sa predstavnikom Kosova i Metohije, koji su se domaćinu pretsavili kao dobar i uigran tim, ali nisu mogli da odole naletima razigranih pulena trenera Srđan Kocića.Već u 1 3minutu domaći su pogotkom Stošića, koji se ubacio iz drgog plana prvi put na utakmci došli u voćsvo. Samo tri minuta kasnije usledilo je poravnjanje rezulata iz opravdano dosuđenog penalaza goste, kojeg je izveo Mirković. Domaći ponovo dolaze u voćstvo kada  je odlični sudija Stefan Pešić pokazao na drugoj strani kazneni udarac u 25 minut, kojeg je izveo M. Marković i sa tim rezultaom se otišlo na zalsuženi odmor.

U drgom poluvremenu konačan rezultat postavio je najbolji pojedinac na utakmici uz mladog Jovića M. Marković u 79mintu igre.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili