JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOČANIN – VLASINA 5 : 0 (4 : 0)

Stadion: Gradski, Gledaoca: 150, Sudija: Veselinović Mladen (Knjaževac) Strelci: Božić u 10, S.Stojanović u 18 (penal), Živić u 36 i 72 i Maljković u 42 min. za Timočanin.

 

TIMOČANIN: B. Jovanović, Milojković, Maljković, S. Stojanović, Zdravković, Nikola Mišić, Božić, Kocić, Videnović, Ilić, Živić. Igrali su još: Nakić, Sr. Ranđelović, St. Ranđelović, Đorđević, Stojadinović, Nemanja Mišić, D. Petrović, Vučković.

VLASINA: Janaćković, Mitić, Marinković, F.Marković, Cvetković, N.Vlajković, Milosavljević, Đokić, Stamenković, L. Marković, Mitrović. Igrali još: S. Marković, Miljković, Velev, Milenković, Stojanović, Ilić, Stanojković, S. Vlajković, Stefanović.

 

Domaći srpskoligaš je bio apsolutno dominantan u prvom poluvremenu u odnosu na Vlasotinčane. Osim četri pogodka domaći su propustili još nekoliko prilika pa je vođstvo moglo da bude i ubedljivije.

Prvi pogodak postignut je u 10 minutu. Kocić je presekao loptu na tridesetak metara od gola gostiju, hitro je ušao u kazneni prostor a onda nesebično uposlio Božića koji je rutinski savladao Janaćkovića.

U 18 minutu na nedozvoljen nači srušen je Vukašin Ilić. Siguran sa bele tačke bio je Saša Stojanović.

Gosti su u 31 minutu imali šansu ali je nije iskoristio Lazar Marković. Pet minuta kasnije Živić dobija duel sa protivničkim igračem ulazi u kazneni prostor vara Janaćkovića i silovitim udarcem pogađa suprotni ugao.

U samom finišu prvog dela Maljković lepim lob udarcem postiže novi pogodak za domaćina i time postavlja konačan rezultat prvog dela.

Drugi deo utakmice je protekao u ravnopravnoj igri. Domaći su koristili hitronoge Božića i Živića i kontrama ugrožavali gol Vlasine. Gosti su imali nekoliko dobrih napada a svakako je bila najbolja šansa Ilića u 70 minutu ali je njegov šut završio zamalo preko prečke Nakićevog gola.

Konačan rezultat postignut je u 72 minutu kada je po desnoj strani pobegao Živić uposlio iskusnog Stojadinovića, ovaj odigrao pas u dubinu pa je Živiću ostalo samo da postigne pogodak pored istrčalog golmana gostujuće ekipe.

Aca Stojanović

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print