ТИМОЧАНИН – ВЛАСИНА 5 : 0 (4 : 0)

Стадион: Градски, Гледаоца: 150, Судија: Веселиновић Младен (Књажевац) Стрелци: Божић у 10, С.Стојановић у 18 (пенал), Живић у 36 и 72 и Маљковић у 42 мин. за Тимочанин.

 

ТИМОЧАНИН: Б. Јовановић, Милојковић, Маљковић, С. Стојановић, Здравковић, Никола Мишић, Божић, Коцић, Виденовић, Илић, Живић. Играли су још: Накић, Ср. Ранђеловић, Ст. Ранђеловић, Ђорђевић, Стојадиновић, Немања Мишић, Д. Петровић, Вучковић.

ВЛАСИНА: Јанаћковић, Митић, Маринковић, Ф.Марковић, Цветковић, Н.Влајковић, Милосављевић, Ђокић, Стаменковић, Л. Марковић, Митровић. Играли још: С. Марковић, Миљковић, Велев, Миленковић, Стојановић, Илић, Станојковић, С. Влајковић, Стефановић.

 

Домаћи српсколигаш је био апсолутно доминантан у првом полувремену у односу на Власотинчане. Осим четри погодка домаћи су пропустили још неколико прилика па је вођство могло да буде и убедљивије.

Први погодак постигнут је у 10 минуту. Коцић је пресекао лопту на тридесетак метара од гола гостију, хитро је ушао у казнени простор а онда несебично упослио Божића који је рутински савладао Јанаћковића.

У 18 минуту на недозвољен начи срушен је Вукашин Илић. Сигуран са беле тачке био је Саша Стојановић.

Гости су у 31 минуту имали шансу али је није искористио Лазар Марковић. Пет минута касније Живић добија дуел са противничким играчем улази у казнени простор вара Јанаћковића и силовитим ударцем погађа супротни угао.

У самом финишу првог дела Маљковић лепим лоб ударцем постиже нови погодак за домаћина и тиме поставља коначан резултат првог дела.

Други део утакмице је протекао у равноправној игри. Домаћи су користили хитроноге Божића и Живића и контрама угрожавали гол Власине. Гости су имали неколико добрих напада а свакако је била најбоља шанса Илића у 70 минуту али је његов шут завршио замало преко пречке Накићевог гола.

Коначан резултат постигнут је у 72 минуту када је по десној страни побегао Живић упослио искусног Стојадиновића, овај одиграо пас у дубину па је Живићу остало само да постигне погодак поред истрчалог голмана гостујуће екипе.

Аца Стојановић

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net