JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PIROĆANCI NEDAJU VRH TABELE

Pirot: Pripreme za prolećni deo prvenstva počele su još 23 januara i uglavnom se radi na novom tereneu sa veštačkom travom.

Zimski prelazni rok u Radničkom iz Pirota izgleda ovako: Oričsli su Darko Stojanović ( IMT_BGD), Bogdan Stamneković ( Vlasina), Dragan Ignić ( GFK Jagodina), Nemanja Stančić ( Dunav-Prahovo), Boje belih iz Pirota pojačali su: Petar Vojinović ( Radnički (KG), Mateja Nikolić(Trajal),Đorđe Colić ( OFK Topličanin), Aleksa Kostić-Milutinović ( GFK Dubočica). Prvom timu priključeni su iz omladinskog pogona Đorđe mItov,Andrija Antić, Aleksa Dimitrijević, Petar Pavlović, i Zoran Salić.

Što se tiče pripremnih utakmica odigrane su ove utakmice. Radnički- Timočanin 1:0, Radnički-OFK Topličanin5:2, Radnički – OFK Sinđelić 4:0, dok je Budućnost iz Popovca otkazao utakmicu zbog bolesti igrača koja je trebala da se igra u subotu 18 februatra.

Preostalo je da se odigraju: Radnički – Tansko Rajić- 22 februra, Radnički- Vlasina 25 februara,

Generalni sekretar kluba Dragan Janković koji nam je dao sve ove podatke kaže: Kao prvo cilj nam je da 11 juna slavimo povratak u Prvu ligu Srbije. Momci vredno rade , što pokazuju i na pripremnim utakmica da ulaze u formu i da će do početak prvenstva biti maksimalmo spremni. Oni koji su otišli želimo im sreću u daljoj karijeri, oni koji su došli dobro su se pokazali i prava su zamena za one koji su otišli iz kluba, čak smo po meni sad i jači. Vremenski uslovi nam idu na ruku radimo na terenu sa veštačkom travom , dok glavni čuvamo za prolećni deoprvenstva. Povređenih zasad nema i nek aih tako posluži sreća da svi spremni dočekalu start prvenstva početkom marta meseca, i da ostarimo svoj zamišljeni cilj svih nas u klubu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print