JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LEBANČANI BOLJI ZA GOL

PRIJATELJSKA UTAKMICA

 

RADAN- SLOGA (LE) 2:1 (0:0)

 

Lebane: Gledalaca 200. Sudija: Danilo Spasić (Lebane). Strelci: M. Stevanović u 76 i 80 za Radan, Đorđević u 85 (Penal) za Slogu.

 

Radan: Ivanović, Cvetković, Milošević, Kostić, Vid. Stanković, Mi. Stanković, Mil. Stanković, Stoiljković, Stojković, Prokopović, Perić, . Igrali su još: Stevanović, Anđelković, Nikolić, Jović.

 

SPOGA(LE): Mitrović, V. Mitić, S. Ilić, Ristić, Jović, S.Stamenković, Blagojević, N. Stanković, Đorđević, Cekić. Igrali su još: Janaćković, Đ. Stamenković A. Ilić, Trajković, Branković, Diomitrijević.

 

U prvom delu igre nij ebilo golova, ali se igralo vrlo pokretljivo i angažovano sa obe strane. Propušteno je po nekoliko prilika ali se na odmor otišlo bez golova.

U drugom delu viđena su sva tri pogotka. Najpre je posle kornera V. Stankvića, M. Stevanović glavom poslao lotu u nebranjeni deo mreže. Samo četiri minuta kasnije isti igrač je u gužvi pred golom gostiju iz Leskovca ponovo bio naj snalažljivi i udacem glavom udvostručio prednost domaćina. Identično kao kod prvog pogotka,

Počani pogodak za goste usledio je u 85 minutu igre pošto je nad S. Stankovićem napravljen prekršaj u kaznenom prostoru domaćina, a siguran sa bele tačke bio je Đorđević savladavši Ivanovića i postavio konačan rezultat na utakmici.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print