ТИМОЧАНИН – КЊАЗ 1 : 0 (1 : 0)

Стадион: Градски, Гледаоца: 50, Судија: Милосављевић Александар (Књажевац) Стрелац: Коцић у 44 мин. за Тимочанин.

 

ТИМОЧАНИН: Маринковић, Ср. Ранђеловић, Немања Мишић, Ђорђевић, Ристић, Ст. Ранђеловић, Вучковић, Д. Петровић, Божић, Коцић, Стојадиновић. Играли још: Дисић, Милојковић, Маљковић, Здравковић, Никола Мишић, С. Стојновић, Виденовић, Илић, Л. Петровић, Јовановић, Вонг.

КЊАЗ: Дисић, Миладиновић, Милутиновић, Стојановић, Антић, Ј. Николић, Ивановић, Милијић, М. Ђорђевић, Драгићевић, Миленковић. Играли су још: Цвејић, Пешић.

 

Чини се да је малобројна публика гледала садржајније прво полувреме. Већ у 7 минуту Коцић ударцем преко главе погађа стативу. На другој страни два пута у 15 и 17 минуту припретио је Драгићевић али се истакао Маринковић одличним интервенцијама.

Шут Стојадиновића на пас Коцића завршио је преко гола. Коцић у 27 минуту шутира мало искоса у ближи угао али се истакао вратар гостију.

У самом финишу у 44 минуту Стојадиновић бежи у контри упошљава Коцића а овај са неких 12 метара погађа супротан угао.

Друго полувреме са мање прилика за погодке. Домаћи су имали иницијативу и већи посед али је резултат и поред шанси Петровића, Јовановића и Илића остао непромењен.

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net