JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VINOGRADARIMA CILJ OPSTANAK U ZONI

Zleginje: Pod dirigentskom palicom trenera Srbe Stankovića koji je 9 februara izvršio prozivku u prisutsvu predsednika kluba Aleksandra Milovanovića sekretara Vladimira karalića, Zorana Anđelkovića Sportskog direktora i označio početak priprema za prolećni deo prvenstav gde je osnovni cilj opstanak u Zona -Zapad.Čelnici kluba su igračima poželeli uspešne pripreme i da proteknu bez povrede i bolesti igrača kako bi što spremnije dočekali prolećni deo prvenstva želja je svih njih u klubu. Klub su napustili Filip Kovačević Lazar Terzić i Nemanja Zdravković, dok su u redovima viograda pristupili Milan Miladinović i Miloš Milovanović ( Povratnici iz Rubin – D. Stupnja Luka Zdravković(Meševo), Nikola Radović(Župa), Nikola Jovanović(Jedinstvo(kruševac).

 

Dosad su odigrali samo jednu kontrolnu utakmicu i to 12 februara u Ćićevcu sa Slogom i pobedili sa 5:2. Predstoji im Kup utakmica 19 februara sa Ugrlajrevga, potom 26 februara sa Blagotin(Pojna) takođe zonaša u tom rangu i generalna proba 5 marata sa Jedinstvom iz Kruševca.

Radimo dobro, doveli smo odgovarajuća pojačanja tako da nam je cilj opstanak u zoni gde se nalazimo . Verujem u svoje momke i uz nastavak rada kao što je bilo do sada spremno ćemo dočekati proleće i dobrim igrama se naći u zoni gde nam neće pretiti ispadanje bio je jasan trener Srba Stanković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print