JugSport.net

sportski portal južne Srbije

LIDER SE PROVUKAO U POJNI

ZONA ZAPAD

BLAGOTIN- FSS BORAC – 1:1 (0:0)

Pojna. Gledalaca 300. Sudija: Miloš Manojlović ( Jagodina) 7. Strelci: V. Mladenović 88 za Blagotin, Conić u 65 za SFS Borac. Žutgi kartoni: Minaković Mačužić ( Blagotin), Tadić, Simić ( SFS Borac).

BLAGOTIN: Savović 7, Minaković 7, Tavrić 6,5 ( Popović-), Mačužić 7, Nikolić  6,5 ( Miladinović 7,5), Stanojević 6,5, Pantić 7, Marković 7, Stanojković 6,5 ( Simonović-), Mađarac 7, Vasiljević7.

SFS BORAC: Ostojić 7, Tadić 6,5, Gajić 7, N. Nojavović ( Nikola mIlenković 6,5), Veljković 6, Vukajlović 7, Conić 7,5, L. Jovanović 6,5 ( D. Ilić -), M. Pavlović 6, Rajković 6,5, Simić 6,5 ( Milić-)

Igrač utakmice Vlada Miladinović

Lider na tabeli koji u ovom prvenstvu nezna za poraz, srećno je prošao u duelu sa Blagotinom u Pojni. Domaći su bili bolji tim, diktirali tepo igre i da su poedili bilo bi potpuno zalsuženo. Ovako podela na ravne časti i slađa polovina je otišla za Paraćin i ujedno spasila goste od prvog poraza u prvenstvu.

I pored toga što su napdali imali više od igre domaći su prvi primili pogodak u 65 minutu igre a strelac je bio Conić. Međutim to nije obeshrabrilo domaćina naprotiv nastavio je sa još žešćim napadima , što je urorilo plodom uspeli su da izjednače u 88 mintu preko V. Miladinovića i tako izbegnu poraza na svom terenu u utakmci gde su naprotiv trebali oni da budu ti koji će biti pobednici.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print