JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TESNA ALI VREDNA POBEDA

SRPSKA LIGA –ISTOK

GFK DUBOČICA – GFK JAGODINA 2:1 ( 1:1)

Mrštane: Gledalaca 300. Sudija: Miloš Grujić (Niš). Strelci: Jovančić u 16, Savić u 77 za GFK Dubočicu, Dolovac u 45(KU) za GFK Jagodinu. Žuti kartoni: F. Miljković, N. Mladenović, A. Jovanović, Martinović ( GFK Dubočica), M. Đorđević, Galić, Jakovljević (GFK Jagodina).

GFK DUBOČICA: Miodrag Mladenović 7, Mladen Mladenović 6,5 ( J. Jovanović -), Ljubenović 6 ( Martinović 6,5), Savić 8, D. Mladenović 7, F. Miljković 6 (L.- Mitrović -), N. Mladenović 6,5 ( Jović -), Jovančić 7,5, A. Jovanović 7, Stojković 7, Tolić 7.ž

GFK JAGODINA: Kovačević 6, M.Đorđević 6,5, Galić 6,5, Dolovac 7 ( Bogdanović-), Živković – ( Maljković 6), Janković 6,5, Dimić 6, Kocić 6,5, Vasić 6 ( Jorgovanović 6), Br. Kocić 6 ( Sukačev 6), Jakovljević 6(  Đ. Đorđević -)

Igrač utakmice: Dušan Savić

Tesna ali vredna pobeda Leskovčana, u duelu  dva tima bivša prvoligaša u Mrštanu. Susret koji je protekao vrlo dinamično i borbeno, što u ostalom govori i broj javnih opomena i sa jedne i sa druge strane , ali u granicama fer i sportskog ponašanja.

Domaćini su već u 16 minutu pogotkom Jovančića prvi došli u voćstvo . Kada se činilo da će prvi deo sureta završiti u svoju korist domaći su skrivili kazneni udarc u 45 minutu kojeg je izveo   Dolovac i poravnao rezultat sa komim se otišlo na zasluženi odmor. U drugom delu ništa se  značajnije nije događalo do 77 minutu kada je na sceni stupio kapiten Dušan Savić i preciznim udarcem po drugi put na utakmici je domaćin došao u voćstvo, štose  do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i konačan rezultat na utakmici u Mrštanu.

ž

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print