BRUKA U DURLANU

ZONA CENTAR

 

OFK SINĐELIĆ- MALOŠIŠTE 2:0 ( prekid u 10 minutu)

 

Niš: Stadion u Durlanu. Gledalaca 200. Sudija: Danilo Đuričković-

Strelci: A. Stojković u 1, D. Stamneković u 3 min.

 

OFK SINĐELIĆ: Dinčić , Topalović, Jović, Mršević, Đorđević, Ajdarević, Stojković Ikić Stamneković Cvetanović, Cvetković.

 

MALOŠIŠTE: D. Stanimirović, Đorđević P. Stanimirović, Ranđelović Jovanović Micić Miljković

 

Fudbalska bruka u Durlanu. Klubovi Zone Cnetar počeli su i da napustaju utakmice protiv OFK Sinđelića , bojaći se visokog rezultat, odnosno katastrofalnog poraza. To je juče(subota) uradilo FK Malošište koje je u Niš doputovalo sa sedam igrača i jasnim ciljem da napusti utakmicu pre vremena. Za samo tri minuta primili su dva gola i uvideli da im predtsoji prava katastofa povredili su im se grači tako da posle desetog minuta nisu mogli da nastave utakmicu jer nisu imali dovoljan broj, i sudija Danilo Đuričković je prekinuo utakmicu. Po svoj prilici biće registrovana 3:0 u korist OFK Sinđelića. A ocene za deset minuta igre nije primerno postavljati.

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net