JugSport.net

sportski portal južne Srbije

BOŠNJAČANI GRABE KA JESENJOJ TITULI

JABLANIČKA OKRUŽNA LIGA- ZAPAD

JEDINSTVO – SLOBODA   4:1 ( 3:0)

Bošnjace: Gledalaca 100. Sudija: Milan Trajković (Leskovac) 8. Strelci: Milošević u 5, Radivojevič u 22, 41, 49 za Jedinstvo, Petković u 87 za Slobodu.Kartona nije bilo.

JEDINASTO Nastić 7, Tasić 7 ( Zdravković 6,5), Ivanović 7, M. Stanković 7,5, Mitić 7,5, Krstić 7 ( Stojković 6,5), Radivojević 8,5, Momčilović-), Milošević 7 ( Tošić 7), Kostić 7, Stojković 6,5, Đokić 7 ( Cakić-).

SLOBODA: Kr. Ilić 6, Marković 6, D. Stamenković 6, Nešić 6,5, Petković 6,Janković 6, S. Stamneković 6 A. Ilić 6 S. Ilić 6, M. Stanković 6,5, Ivanović 6.

Igrač utakmice: Radivojević

Prvom viđenju nisam mogao da se otnem utisku da je FK Jedinstvo iz Bošnjaca na čelu sa predsednikom Milošem Stevanovićem dovelo u red  kako teren tako i službene prostorije, to je moje lično zapažanje pre početka utakmice, gde  sam se takođe uverio da su stvorili dobar tim kadar  da u ovom ramngu se domogne zonskog stepena takmičenja.Za razliku od ranije uprave kluba koja mi je zabranjivala ulazak u ograđeni deo terena, dočekan sam i ispraćen kako to priliči jednom ozbiljnom klubu kakav je Jedintsvo iz Bošnjaca i nastojaću  da im se odužim lepim prilozima o njihovom radu  i uspehe koje postižu.

Međutim da se vratimo na samu utakmicu koja je po idealnim vremenskim uslovima odigrana u fer i korektnoj igri jednog i drugog tima , što govori podatak da nije bilo nijedne javne opomene na utakmci.

Domaći su već u 5 minutu pogotkom Miloševića stavili do znanja gostima da im je cilj osvajanje  sva tri boda i kako bi  ostali i dalje u trku za lidersku poziciju na  tabeli. Prednost  je udvostučena u 22 minutu pogotkom najboljeg pojedinca na utakmci Radivojevića kojoj je udvostučio prednost domaćina. U samom finišu prvog dela još jedan pogoodak Radivojevića, pa se na zasluženi odmor otišlo sa visokom prednošću domaćina od tri gola razlike, koja je mogla biti i  veća , da  su realizovane još nekoliko izgledne  prilika.

U drugom  delu trener domaćij Predrag Ilić iskoristio je pravo svih pet izmena što se odrazilo na kvalitet igre domaćina posle četvrtog pogotka, pa  je postignut još samo jedan pogodak . Het-trik Radivojevića usledio je na samom početku drugog  dela utakmice u 48 minutu, da bi potom  bio zamenjen  kako bi ga trener Ilić sačuvao za naredne utakmice.

Jedini pogodak na utakmci gosti su postigli u samom finišu utakmice  a strelac je bio Petković, koji je iskoristio zbunjenost odbrane domaćih i upisao se u strelce i ujedno postavio konačan rezultaat na utakmici. Pobeda domaćina od 4.1 i dobra najava pred naredno kolo kada  u Vinarcu sledi jesenji derbi sa ekipom Mladost 1959 koji imaju isti  bodovni saldo na tabeli.