JugSport.net

sportski portal južne Srbije

PRVA MUŠKA KOŠARKAŠKA REGIONALNA LIGA- ISTOK

VREDNA POBEDA MEDVEĐANA

KK JABLANICA . KK DIMITROVGRAD 77:66

Medveđa: Gledalaca 200. Sudiski par: Aleksandar Dragojević – Raša Ristić ( oba Leskovac). Rezultat po četvrtinama: 17-11, 22-18, 19- 20, 19- 17.

KK JABLANICA: Rakić-4, Zaimi, Andrejić, Vuković, Đorđević 14, Zdravković, Petković, Nikolić 23, Bubalo 25, Zarubica, Cerović -2, Kostić 9.

KK DIMITROVGRAD: Kamenov, Simonov, P. Đorđević 13, Stanulov, Jovcanović 10, Rakoćević 19, Stankov, D. Đorđević 20, Golubović, Đukić 4.

Pobeda domaćih košarkaša nije dolazila nijednog trenutka u pitanje. Tri ćetvrine pripale su domćim košarakašima, dok su gosti bili bolji samo u trećoj četvrtini ( 19:20) i tako im se revanišrali istom merom za poraz u prvom delu prvenstva.Prva četrtina u početku bila je egal, tek u samoj završnici tog dela igre domaći košarkaši su  bili malo precizniji i rešili u svoju korist  sa šest poena prednosti.Drugi period igre domaći košarkaši takođe su rešili u svoju korist sa četiri poena  razlike, tako da je prednost iznosila ukupno deset poena, posle prvog plovremena. U drugom poluvrmenu , odnosno treća četvrtina pripala je gostima iz Dimitrovgrda sa samo jenim poneom razlike. Poslednji period igre  ponovo domaći košrakaši rešavaju u svoju korist sa dva poena , tako da je ukuni skor od 11 ponea u korist domaćih košarkaša. Najistaknutiji pojedinci u redovima domaćih kapiten Bubalo ,Nikolić i Đorđević, dok kod goste D. Đorđević Rakoćević i kapiten Jovanović. U narednom kolu košarkaši Jablanice gostuju u Vladičinom Hanu gde im je protivnik Morava.

Po završetku sureta specijalno za naš portal spotski direktor Miloš  Drašković je rekao: Ovo je danas 19. kolo koje smo odigrali sa goste iz Dimitovgrada. Tražio sam od trenera i mojih igrača maksimanu odgovornost u igri u odbrani i efikasnost u napadu.  Što su ispoštovali na parketu , rezultat u našu korist sve govori. Idemo dalje u narednom kolu gostujemo u Vladčinom Hanu ekipi Morave,  borićemo se , daćemo sve od sebe, mi uvek idemo na pobedu. Očekujem povoljan rezultat, sa optimizmom I veru u svoje igrače rekao je Drašković.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print