JugSport.net

19. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Uspešno serija Lebančana

Niš: Gledalaca 100. Sudija: Miloš Nedeljković ( Trstenik) 8. Stelci: Bregovljanović u 75 za OFK Sinđelić, Stoicov za Radan u 69 minutu. Žuti kartoni: Đ. Stanković (OFK Sinđelić), P. Cakić, Lapčević, M. Kostić, Mirković( Radan).

OFK SINĐELIĆ: Stefanović 6, Ristić 7, Cvetanović 6 ( Bregovljanović 7), Trajković 7, Savić 6 ( Šaranac 6), Mitić 7, Stefanović 7, Milić 7, Sekulić 6 ( Radenković 6), Avramović 6,  Arsenović 6.

RADAN: D: Cakić 7, P: Cakić 7, A. Stamenković 8, M. Cvetković 7,5, Marinković 8, lapčević 7, Mitrović 8, 5, M. Stanković 7,5, Ivanović 7 ( M. Stevanović 7), M. Kostić 7, Stoicov 7,5 ( Mirković 7).

Igrač utamice: Aleksandar Mitrović

Podela na ravne čati, slađa polovina odlazi za Lebane, ali ostaje žal gostiju za ne osvojen ceo plen. Jer celog toka utakmice imali su inicijativu, diktirali tempo igre, prvi došli u voćstvo, ali se to voćstvo kao i u nekoliko predhodnih utakmica nije uspelo da se sačuva do kraja utakmice.Četvrti remi uz jednu pobedu u posednja pet kola.

Već u 4 minutu igre na odlično proigravanje najboljeg pojedinca na utakmci Mitrovića, Lapčević je bio u idealnoj prilici. Lobovao je golmana Stefanovića, ali je prebacio i gol i šansa je otišla u nepovrat.

Domaći su se gostima revanširali u 33 minutu kada se u odličnoj  prilci našao Ristić ali je udarac završio pored desne stative gola gostiju. Tako se na odmor otišlo bez pogodaka, uz po jednu propuštenu priliku na obe strane.

U drugom delu igralo se mnogo dimaničnije i upravo je viđen po jedan pogodak na obe strane uz nekoliko propuštenih prilika pred oba gola.

Igrao se 69 minut kada su gosti iz Lebana prvi došli u zasluženo voćstvo pogotkom Stoicova , koji je iskoristio kiks jedog od igrača domaćih i rutinski svladao gomana domaćih, što je izvalo buru odluševljenja kod  goste.

Nije se dugo čekalo na izjednačenje samo šeset minuta kasnije  usledio je pogodak domačina a strelac je rezvista Bregovljanović i tako postvio konačan rezultat na utakmci u kojoj su gosti  bili bliži osvajanju sva tri boda.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print