JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“Alasi” se teško predali

JAGODINA- DUNAV 2:1 ( 1:1 )

Jagodina:  Gledalaca 300. Sudija: Aleksandar Vukadinović(Niš) 7. Streli: Jovanović u 24, S. Stojanović u 70  za Jagodinu, Zajić u 38 za Dunav: Žiti kartoni:  Sujić, Cvetković, Mladenović(Jagodina), Zajić, Jezdić( Dunav).

JAGODINA: Vasić 7, Sujić 7,5,  Stojković 7, Jovančić 7,Stanković 6 ( Mićunović-), Jovanović  6 ( S. Stojanović 7,5), Nikolić 7, Cvetković 6,5, Đermanović 7, I. Stojanović 6,  N. Mladenović 6 , ( D: mladenović-).

DUNAV: Pujkić 7, Đorđevcić 6,5, Bogdanović 6, Zajić 7, Todorović 7, Janković 6, Tacković 6 ( Stefanović-), Jezdić 7 ( Bogdanović -), Tasić 6 ( Jakovljević -), Puljecović 6, Jovanović 6.

Igrač utakmice:  S. Stojanović

Teže nego što se očekivalo lider na tabeli je na svom terenu savladao goste iz Prahova , koji su u prvom delu pružili dostojan otpor favorizovanom  domaćinu.

Domaći su prvi došli u voćstvo u 24 mintu strelac je bio Jovanović. Gosti su do poravnjanja rezultata stigli u 38 minutu pogotkom Zajića i sa tim rezultaom se otišlo na odmor.

U drugom delu odluka o pobedniku pala je u 70 minutu igre a strelac je rezvista Stefan Stojanović i tako svom timu doneo zlata vredne bodove u borbi za sam vrh tabele na Srpskoligaškom istoku.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print