JugSport.net

sportski portal južne Srbije

VREDAN PETOGOPDIŠNJI JUBILEJ ŽFK „VUČICE“IZ VUČJA

Vučje: Sutra  ( sreda) sa početkom u 13 časova na stadionu FK Vučja u Vučju biće odžana mala svečanost. ŽFK Vučice će proslaviti na skroman način pet godina uspešnog rada i postojanja, gde su iznedrene veliki broj mladih i perspektivnih fudbalerki, što u ostalom govore i njihovi uspešni rezultati u ovom petogodišnjem radu i  postojanju.

Uprava kluba na čelu sa predsednikom Vladimirom Ranđelovićem pozvala je da svečanost uveličaju predstavnici Sportskog saveza grada Leskovca, predstavnici Gradskog fudbalskog saveza Leskovca, Gradonačelnik grada Leskovca Goran Cvetanović, donatori, prilatelji kluba i sredstava javnog informisanja.

Inače fudbalerke ovog kluba takmiče se u mlađim kategorijama uzrasta do 16 godina u Razvojnu ligu Srbije- istok, dok  Seniorke su članice Druge lige Srbije za žene i trenutno su na 5 mestu,

što je veliki uspeh za ovu malu fudbalsku sredinu, koja je nekad imala i Drugoligaša u muškoj konurenciji  FK Vučje koji su bili stabilan Drugoligaš.

Inače ŽFK Vučice su pobednice Kupa za žene FS-RIS-a za 2021 godinu , što je to takođe vredno pomena za ovaj uzorn ženski sportski kolektiv iz Vučja.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print