JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Pobeda vraća veru u opstanak

Leskovac: Na Konferenciji za štampu dana s održanoj u Leskovcu pred utakmicu 26 kola Prve lige Srbije koja se igra sutra u Vlasotincu sa početkom u 16 časova protiv Budućnosti iz Dobanovca . Pored Generalnog sekretara Dušana Petkovića  na Konfereciji su bili prisutni kapiten Dušan Savić i golman Ivan Lučić koji su sa optimzmom najavili sutrašnju utakmcu u Vlasotincu koja je od velikog značaja u borbi za očuvanje statusa Prvoligaša.

O sutrašnjoj utakmci kapiten Dušan  Savić kaže: Još jednom se pokazlo koliko je ova liga nepredvidljiva, gde može svako svakog da pobedi, gde se u serijama pobeđuje ili gubi. Tako da  se za nekoliko kola položaj na tabeli  menja. U toj borbi za opstanak je vrlo gusto, mnogo ekipa se bore za opstanak. Recimo jedan OFK Grafičar koji  se borio za sam vrh sada je u situaciji da se bori za opstanak, zato kažem da je ovovo vrlo vrlo nepredvidljiva liga. Mi smo izgubili neke bodove kod kuće, jesenas nismo osetili gorčinu poraza na svom terenu, ovog proleća smo poraženi od OFK Žarkova i Kolubare. Mislim da  pravo na kiks nemao više, ostalo je devet kola do kraja i devet finala za nas i kod kuće nesmemo da gubimo bodove više.  Očekuje nas jedna teška utakmica ali posle jednog brejaka to smo svi  želeli i to moramou sutrašnjoj utakmici da overimo i uzmemo sva tri boda. Svi smo spremni povređenih igrača nemamo, tako da sutra idemo na tri boda.

Potom se medijama obratio Ivan Lučić golman koji je zamenio na golu kolegu  Mladenovića o sutrašnjoj utakmici kaže: Sigurno da nas sutra očekuje jedna teška utakmica protiv jedne takmičarske ekipe iz Dobanovca , koji u svojim redovima imaju dosta igrača sa međumarodnim iskustvom, tako da bi pre svega pohavilo svoj tim pošto smo posle dva debakla u Loznivi i protiv Kolubare uspeli da se podignemo a,  igramo kući i više nemao prostora za gubljenje bodova, moramo ići na pobedu i ja se iskreno nadam da ćemo u tome uspeti. Svi smo što je reko kapiten Savić spremni i zdravi i orni za novu pobedu protiv Budućnosti .

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print