JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Slogaši na korak do titule

ZONA JUG

BUDUĆNOST (O)- SLOGA(L) 1:3 (1:0)

Orašje: Sudija: Mitar Klikovac (Niš) 9. Strelci: M. Stanković u 5min. za Budućnost, a Mikica Zdravković u 47, 55, Jović u 90 +2  za Slogu. Žuti kartoni:B. Stanković(Budućnost ), Radivojević, L. Petrović (Sloga). Crveni karton: J. Jović u 34 Budućnost.

BUDUĆNOST: A. Stoiljković 7,D. Đokić 5( M. Joavnović-), B. Stoiljković 5,5, B. Mitrović 6, I. Cvetković 7 ( P. Cvetković-), Milenković 6, Jović 5, Tošić  6 ( Milošević -), M. Stanković7, N. Stoiljković 6, Nikolić 6.

SLOGA: Janaćijević 7, S. Jović 7,5, D. Petrović 7, Ilić 7, Mikica Zdravković 9, Stojković 7, Radivojević 8, L. Mitić 7, N. Kostić 7,5, Đorđević 7 (Mitić-), L. Petrović 7 ( Ristić-).

Igrač utakmice:Mikica Zdravković

Lider prvenstva i po svoj prilici prvak Zone jug Sloga iz Leskovca , protutnjali su kroz Orašje.  Domći su jedinim udracemu prvom delu utakmice  na gol već u 5 mintu igre prvi došli u voćsto. Uzalud su gosti iz Leskovca do kraja prvog dela igre opsedali gol domćina, koji je uspeo da sačuva stečenu prednost sa početka utakmice. Domaći su u 34 mintu ostali sa igračem  manje pošto je u svlačionici pre vermena morao J. Jović , što je u neku ruku u drugom delu susreta olakšao posao gostima.

U drugom delu sve je krenulo u korist gostiju, jer je već u 47 mintu kapiten i najbolji pojednac na utakmici Mikica Zdravković poravnao je rezultat na1:1. Isti igrač je izmamo aplauze svih prisutnih na ovoj utakmici kada je u 55 mintu starhovitim udacem sa nekih 35 metara postigao evro gol i preokrenuo rezultat u korist svog tima.

Tačku na vrednu pobedu stavio je u nadoknadi vremena  S. Jović  i tako po svoj prilici pobednik ovog sureta je na korak do osvajanja titule prvaka  i plasman u Srpskoj ligi istok, pogotovu posle remija Pratioca FK Alakince na svom terenu (2:2) sa ekipom Nebeski Anđeli.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print