JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Knjaževčani od starta silovito

Knjaževac:  Danas je u prostorijama FK Timočanina  iz Knjaževca, člana Srpske lige istok obavljena prozivka za prolećni deo prvenstva, dok se sa zvaničnim radom kreće već od sutra. Komplentan tok priprema biće obavljen u Knjaževcuna na stadionu Timočanina,  jer za to ima izvanredne uslove za rad, pored glavnog i nekoliko pomoćnih terena. Uslovi  za rad na koje bi mogli da  zavide i klubovi iz većeg stepena takmičenja.

Prozivku je obavio šef stuke Mijo Starćević, koji je i jesenas vodio ovaj tim. Pozivu su se odazvali 16 igrača iz jesenjeg dela prvenstva.Klub su napustili Gardić, Rsitić,  Aleksić i golman Kojić. Sa prvim timom priključani su nekoliko kadeta Marko Videnović, Bogdan Milutinović, Nikola Minić i povratnik iz Pirotskog Radničkog Mateja Milojković. Ispred Upre kluba sve igrače, članove stručnog štaba pozdravio je potpredsednik kluba Ninko Mihajlović koji je  poželoe svima uspešan rad i dobre rezultate u prolenom delu prvenstva. Kao inpretaiv je stavio do znanja igračima i Stručnom štabu da su anbicije kluba visok plasma na tabeli, gde im po kvalitetu igrača sa kojim se raspolaže i pripda meseto.

Pripremni perod po rečima šefa stuke Starčevića biće obavljen u tri faza. Prva  će se raditi na sticanju psiho-fizičke izdržljivosti  igrača, druga rad sa loptom i posednja faza je odigravanje kontrolnih utakmica, kako bi se na taj način iskristalisao tim za start prolećnog dela prvenstva kada već u prvom kolu sledi derbi sa starim sportskmi priateljima iz Lebana FK Radanom. Prva kontolna utakmica je predviđena da se odigra sa FK Timokom iz Zaječara  ukoliko za to budu uslovi za odigravanje.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print