JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sladak „minimalac“ Lebančana

Lebane. Gledalaca 400. Sudija: Aleksandar Vukadinović (Niš) 8. Strelac: lapčević u 34 min. Žuti kartoni: Stoiljković, Marinković(Radan), Gardić, Stojanović(Timočanin)

RADAN: D: Cakić 7,5, P. Cakić 7, M. Kostić –(Stoicov 7), Stoiljković 7 ( Đenić 7 ), B. Stanković 7, Marinković 7,5, Lapčević 7,5, Mitrović 7, M. Stanković 8, Ivanović 7 ( Stojanović-), S. Kostić 8.

TIMOČANIN : Kojić 6,Jonić 6 ( Hrnjak 6), Jovanović 7, Gardić 6,5, Petrović 7, Medić 6, A. Manić 6 ( Vidanović-), Nikolić 6,5, Kocić 6 ( Ristić-),  Stojanović 7.

Igrač uakmice. Stefan Kostić

Minimalna ali potpuno zaslužena pobeda „zelenih“ na premijeri ove jeseni. Savladan je izuzetno dobar novajlija iz Knjaževca, koji se Lebnskoj publici predtsvio kao „tvrd orah“ čak na mimente i bio bolji protivnik na terenu, naročito u samoj završnici meča. Međutim odbrana domaćih je uspešno odlela svim napadaima.

Prva prilika na utakmici već u 6 minut za goste, kada se u prilici našao kapiten Stojanović ali je odbrana domaćh otklonila opasnost. Samo dva minuta kasnije kolosalna prilika za domaće Marnković je iz drugog plan utrčao stvorio sam sebi priliku ali je uputio udarac pored gola. Domaći su i u 27 minutu mogli do pogotka kada je P. Cakić posle odličnog dodavanja od Ivanovića pogodio prečku golmana Kojića, sa nekoliko metara je  raspalio po lopti.

Potom je usledio i trenutak odluke na utakmci. P. Cakić je odlično pronašao Lapčevića koji je krenuo nekoiko koraka i oštrim udarcem po zemlju matirao Kojića, kome je lopta prošla ispod njegovih leđa  i završila u mreži.

U drugom delu  na samom početku još dve kolosalne prilike za domaćina. Najpre je Marinković  u 53 minutu odično šutirao, golam Kojić krajnjim naporom izbacio loptu, i sprečio siguran pogodak. Samo pet minuta kasnije Stoicov je bio u idealnoj prilici ali se ponovo golman Kojić istako dobrom odbranom.

U samom finišu gosti su krenuli na sve ili ništa, i imali još jednu priliku preko kapitene Stojanovića ali je ipak mreža domaćih ostala netaknuta. Vredna pobeda domačih i dobra najava da će Radan ovog proleća beležiti dobre rezultate.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print