JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Piroćanci uhvatili ritam rada

Pirot: Već desetak dana pod dirigentskom palicom šefa stuke Dejana Čelara i njegovih saradnika pomoćnika Milana Ćirića i trenera golmana Nenada Jonića fudbaleri Pirotskog Radničkog na svom kopleksu terena u Pirotu pune akomulatore za prolećni deo prvenstva Prve lige Srbije. Do premijere prolečnog dela prvesntva 29 febrauara sa Grafičarom radiće se pakleno , kako bi se što spremine dočekao prolećni deo prvenstva, gde je cilj „belih labudova“ da se što bolje plasiraju od meseta koje će im pretiti ispadanje.

Zato je sa prelaznim rokom završeno na vreme. Klub su napustili Pobojić (Zvezda-BGD), Miloš Spasić, Lazar Manić (Sinđeloć), Šuljagić( Javor). U klubu sus eodrekli usluge Cvetanovića, Radićevića i Galćeva. Pojačanja za prolećni deo su: Srđan Stojanović( trajal), Milorad Kojić( Radnički-N), Marko rašić i Bojica Nikčević (Čukarički), Irfan Vušljanin (Novi Pazar).

Po rečima Generalnog sekretara kluba Dragana Jankovića u Pirotu će se raditi do 3 februara, kada se ekspedicija seli u Pomorje u Bugarskoj  gde će ostati do 15 febuarana zajedničkim bazičnim pripremama. Zasad su zakazane kontrolne utakmice 1 februara sa OFK Sinđeličem,  19 febuara sa GFK Dubočicom. U planu su još nekoliko kontolnih utakmica kako bi se tim što bolje iskristalisao do starta prolećnog dela prvenstva.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print