JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Kroz kontrolne utakmice do cilja

Jagodina: Pod dirigentksom palicom vrhunskog stučnjaka sa ovih prostora Ljubiše Stamenkovića –„Piskavca“ fudbleri Jagodine lideri jesenjgdela prvenstva u Srpksoj fudbalskoj ligi-istok sa pripremama za prolećni deo prvenstva počeli su  20 januara na kopleks terana sa kojim raspolaže ovaj klub. Prozivci  koju je obavio šef stuke Stamenković odazvalo se čak 30 fudbalera. Pored strosedelaca iz jesenjg dela prvenstva pojavila su se potencijalna pojačanja koja će biti na probi i ko zadovolji kriterijume sa njim će bti postignut dogovor o sadanji sa Jagodincima.

Radiće se u početku dva , pa i tri puta dnevno na sticanju psiho-fizičke izdržljivosti potom slede čak devet kontrolnih utakmica, kroz kojih će se dobiti pravi tim sa kojim će se startovati na proleće. Prioritetan cilj je osvajanje prvog mesta i povratak u Prvu ligu Srbije. Prvoj prozivci prisutni su bili svi članovi Uprave kluba na čelu sa  mladim i anbicijoznim predsednikom Vladicom Milanovićem.

Sa prvom prijateljskom utakmicom počeće se 29 janura sa ekipom Sušice iz Kragujevca. Potom redosled odigravanja kontrolnih utakmica je sledeći:

1februara: Jagodina- Smederevo

5 febuara: Radnički (KG) – jagodina

8 februara: Jagodina-Napredak(Kruševac)

11 februara: Trajal –Jagodina

15. februara: Jagodina- Radan

19 februara: Jagodina-Sremčica

22. februar: Radnički(Pirot)-Jagodina

29 februar: Jagodina- Borac(Čačak)

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili