JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Medveđanima ceo plen u Bošnjacu

ZONA JUG

JEDINSTVO(B)-JABLANICA (M) 1:3(0:0)

Bošnjace: Igrano bez pubilke. Sudija: Mihajlo Mihajlović(Vranje) 7. Strelci: N. Stoiljković u 84 za Jedinstvo, Nikolić u 48(autogol), Marković u 73 i 86 min. Za Jabanicu. Žuit kartoni: N. Nikolić, Stojković, Stoiljković(Jedinstvo), Zarić, Zaimi, Savić, Marković( Jablanica).

JEDINSTVO: Mišić 6, Stevanović 6,5, Ristić 6, Nikolić 5,5, Stojković 6,5, Milenković 6, Stanojević 5,5 ( Pavlović-), Stoilković 7, Bojović 6, Krtsić 6, Živković 6,5.

JABLANICA: Mitić 7, Stošić 7, Zarić 7 ( Kostić-), ibraimović 7, Jović 7, Rajčević 7,5, Ivanović 7,5, Zaimi 7, Savić 7, Palević 7 ( Mihajlović-), Marković 8 ( Janković-).

Igrač utakmice: Miroslav Marković

Komšiski derbi u Bošnjacu sasvim zasuženo je pripao pulenima trenera Srđana Kocića koji je u svim elemtima fudbalske igre bio bolji i sasvim zasluženo pobedi u fer i korektnoj igri oba tima.  U prvom delu utakmice nije bilo golova ali se igralo vrlo pokretljivo i borbeno sa obe strane.

U drugom delu već na samom početku utakmice domaći su postigli preko Nikolića autogol ,  tako su Medveđani prvi došli u voćstvo uz  pomoć domaćih igrača iz odbrane. Prednost gostiju udvostručio je najbolji pojedinac na uatkmici Marković inače nekadašnji igrač Bošnjačana u 73 minuti igre I tako najavio pobedu svog tima. U samom finišu utakmice za samo dva minuta dva pogotka, po jedan na obe strane. Najpre je Stoiljković uspeo da smanji voćstvo gostiju pogotkom u 84 minutu igre. Što je u neku ruku ulilo nadu domaćin ad amogu eventualno do izjednačenja.

Konaćnih  1:3 usledili su u 86 minutu igre a strelac je po drugi put na utakmici Marković koji je postavio konačan rezultat i svom timu doneo zlata vrednu pobedu u borbi za gornji deo tabele, gde po kvaitetu tima koji sada imaju I pripada im opravdano.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print