JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Trsteničani preplivali Moravu

SRPSKA LIGA-ISTOK

SFK MORAVA- TRSTENIK PPT 1:3 (0:1)

Vladičin Han: Igrano beze gledalaca. Sudija: Petar Vukadinović(Niš) 6. Strelci: M. Stanković u 62 za SFK Moravu,  Milošević u 39, N. Stanković u 86, Vukićević u 90 za Trstenik PPT.Žuti kartoni: Mladenović, Manolčev, M. Stanković, Pavlović, Kostić (SFK Morava), Milošević, Aksentijević, Egerić, Brborić (Trstenik). Crveni karton: V. Kitanović ( SFK Morava ) u 90 min.

SFK MORAVA: Vukdinović 6, mladenović 6, Manolčev 6, V. Kitanović 6, A. Milenković 6, Miladinović 5,5 ( Živković-), Mirković 6, M. Stanković 7, Kostić 6(Urošević-), Blagojević 5 ( Redzepović-), Pavlović6.

TRSTENIKPPT: MItić 7, Aleksić 7, Milošević 7, Aksentijević 6 ( N. Stanković7), Egerić 7, Pecić 7, Brborić 7, Vukčević 6,5, Vasić 7,5, Đonić 6,5 (Milić-), Krkić7.

Igrač utakmice Vasić

Još jedan poraz domaćina i igri koja je pobedinika odlučila u samom finišu utakmice sa još dva pogotka gostiju i tako ceo plen je pripao gostima.

Prvi  pogodak na utakmici postigli su gosti u 39 minutu igre a strelac je Milošević posle izvedenog slobodnog udarca  sa leve starne  lopta se odbila od žiovg zida i sa nekih 25 metara udrac Miloševića  i lopta je završila u sam gornji deni ugao nemoćnog Vukadinovića.

Domaći su u 62 minutu stigli do izjednaćenja iz opravdano dosuđenog kaznenog udraca. Izvođać je bio M. Stanković upravo pošto je predhodno bio grubo fauliran   u kaznenom prostoru gostiju.

U finišu utakmice usledilo je i pravo uzbuđenje, pošto su gosti sa još dva pogotka rešili pitanje pobedika za samo četiri minuta. Najpre je strelac bio N. Stanković    ma da je pre toga bio načinjen prekršaj nad golmanom Vukadinovićem i kapitenom Mladenovićem, ali sudija nije okarakterisao kao prekršaj, bez obzira što su domaći igrači protestvovali kod sudije.

U poslednjim trenutcima utakmice i treći pogodak gostiju iz kaznenog udarca, pošto je navodno predhodno V. Kitanović oborio nekog od igrača gostiju i pritom zaradio i crveni karton, zbog  toga što je bio poslednji igrač odbrane .

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print