JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Prokupčanin Vuković ugostio predsednika Danilovića

Danas je čast i privilegija biti u košarkaškom sportu i nositi ozbiljan ponos sa sobom kao Predsednik RKSJS. U istoriji košarkaškog saveza Srbije nije se desilo da jedan predsednik u svom mandatu po treći put obidje Region Južne Srbije sa svojim saradnicima ,odnosno gospodin Projović potpredsednik KSS sa generalnim sekretarima ukupno sedam puta. Košarkaški sport u Srbiji je četvrti u Svetu ,deli nas tri boda manje od Francuza ,ali tu nisu uračunati rezultati reprezentacije basketa 3 na 3 ,tako da zemlja košarke koja se zove Srbija koja ima 10 puta manji budžet od Italije i Francuske ,e ta košarkaška organizacija i prvi čovek te košarkaške organizije Saša Danilović je treći put u poseti RKSJS. Zahvaljujem se predsedniku Daniloviću ,potpredsedniku Dušanu Projoviću ,generalnom sekretaru Zlatku Boliću i koordinatoru KSS za regione Bošku Adžiću i članovima Predsedništva RKSJS. Zadovoljstvo je moje i ponos ,a to su klubovi regiona koji su se odazvali pozivu i koji su svoje vreme posvetili tome kako bi pozdravili predsednika Danilovića i njegov tim.


Predsednik Danilović je došao u nameri da nas upozna sa aktivnostima KSS-a u narednom periodu i sa predstojećim izborima svih organa KSS ,i da u delu razgovora koji smo imali sa predsednikom upozna sa aktivnostima regiona ,odnosno da vidimo šta to u ovo vreme virusa Covid19 ne funkcioniše i kako i na koji nači možemo pomoći ,izjavio je Vule Vuković predsednik RKSJS i Predsedavajući Skupštine KSS.
Vuković je kao predsednik RKSJS zajedno sa svojim timom i predstavnicima klubovima pružio maksimalnu podršku Predragu Daniloviću za novi mandat Predsednika KSS.

Hvala na lepim rečima Predsedniče RKSJS.
Odlično sam upoznat sa situacijom u regionu ,iako mnogo od vas misle da nisam ,ne samo vi prisutni ovde nego i u drugim delovima Srbije i ovu priliku sam iskoristio da neke stvari i sitne problemičiće rešimo ,ali je saradnja sa RKSJS,što se mene tiče i saveza fenomenalna. Zahvaljujem se Vuletu Vukoviću i RKSJS ,opštini Vladičin Han i svim predstavnicima klubova regiona Južne Srbije ,izjavio je Predrag Danilović Predsednik Košarkaškog Saveza Srbije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print