JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Leskovčani priželjkuju prvu pobedu na gostovanju

Leskovac: Na Konferenciji za štanpu u GFK Dubočice uz prisustvu velikog broja novinara prisustvovali su  sekretar Dušan Petković ,  kao i kapiten tima Dušan Savić i prvotimac Zvonimir Stanković, koje sutra u Vranju očekuje komšiski derbi popularne „južne pruge“ na stadinu  „Jumko“ u Vranju u okviru 12 kola prvenstva Prve elige Srbije sa ekipom domaćina Dinamom.

Pred ovaj duel kapiten Dušan  Savić sa optimizmom kaže:  Pre svega da Vas pozdravim sve novinare koji ste prisutni. Kao što svi znamo očekuje nas komšiski derbi, nažalost i ovg puta bez publike. Verujem da smo spremni da nastavimo seriju dobru i posle pet utakmica ostanemo neporaženi. Spremni smo da u ovaj duel uđemo maksimalno motivisani  i da zabeležimo prvu pobedu na gostovanju u ovom jesenjem delu prvenstva protiv komšije u Vranju.

Ništa manje nije   optimista ni Zvonimir Stanković koji je dodo samo rečima: Kako je rekao kapiten Savić  nadam se i ja petoj utakmici bez poraza. Lično očekujem pobedu našu , jer ja na svakoj utakmci bilo to kod kuće ili na gostovanju u utakmcu ualzim da pobedimo protivnika. Dobro poznajemo ekipu Dinama sa kojima smo u pripremnom periodu odigrali dve utakmice. Tako da  očekujem pobedu našu, jer ćemo sutra u Vranju biti kompletni, jedino će izostati zbog parnih kartona Nikola Stojković ostali svi su zdravi i orni da se iz Vranja vratimo  zadovoljni postignutim rezulatom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print