JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Saopštenje Uprave OFK “Topličanin”

Poštovani predstavnici medija ,ljubitelji fudbala u Gradu na Toplici ,primorani smo da se obratimo zvaničnim saopštenjem povodom dešavanja na utakmici u Nišu gde smo odigrali utakmicu protiv FK “Car Konstantin”.
Kao što već znate ,naši fudbaleri doneli su zlata vredan bod iz Niša.
Naši fudbaleri ostavili su srce na terenu,časno ,pošteno nosili dres Kluba i na svakoj utakmici pokazuju kako se bori za Klub ,Grad i navijače.
Uprava Kluba stoji iza ovih igrača i trenera Pećaranina.
Nakon svih dešavanja pitamo se:
1: Zašto je glavni sudija Nikola Babić i po čijoj direktivi sudio domaćinski i izazivao podsmehe prisutnih gledaoca!?
Da li je naš igrač Boško Ilić zaslužio direktan crveni karton nakon nenamernog igranja rukom?
Zašto je Topličaninu prekinuta izgledna kontra gde smo bili u šansi da postignemo pogodak i zašto je sviran kontra faul kapitenu Kaličaninu?
2: Ko je Miroslav Milivojević da kvari ovako lepu fudbalsku predstavu?
Ko je dotični da se našim igračima nakon utakmice obraća rečima “SAMI STE SEBI PRESUDILI” ? Šta je pisac hteo da kaže?
Ko je dotični koji kalja ugled,trud i zalaganje za ozdravljenje fudbala Predsednika FS RIS i Ministra u Vladi Srbije gospodina Novice Tončeva?


3: Ko je Dejan Stanković i šta je u FK “Car Konstantin” ?
Zašto je na kraju utakmice verbalno,a potom i fizički napao Upravu Kluba?
Ko je pomenuti Stanković i zašto ekonomu kluba nije dozvolio da udje u svlačionice kako bi pokupio opremu?
4: Ko daje prava igraču Car Konstantina Marku Stamenkoviću da psuje,preti i poziva na linč Upravu Kluba Topličanina i sva prisutna lica iz Prokuplja koja su došla da bodre naše igrače?
Zbog svega ovoga tražimo pokretanje disciplinskog postupka protiv pomenutog igrača!!!
5: Zašto novinaru i uredniku portala ToplicaPress iz Prokuplja Ljubiši Mitiću nisu hteli da obezbede minimalne uslove i da se priključi na struju kako bi direktno prenosio meč iz Niša?!?!
6: Roditelji naših igrača i ljubitelji fudbala se “penju” po drveću da bi gledali naše fudbalere ,dok se na drugim stadionima veliki broj navijača zabavlja na tribinama?


Da li ista pravila važe za sve klubove ili pojedini imaju povlastice kada su u pitanju pravila zbog pandemije?!?!
Topličanin je oštećen i to je JASNO.


Ono što nas posebno pogadja jeste to da su naši rezervni igrači gadjani raznim predmetima dok su se zagrevali.Naš klub je u predhodnom periodu žestoko kažnjavan i mi smo učili na svojim greškama i nova uprava se hrabro suprotstavila takvim ljudima koji su rušili ugled kluba i zabranila pojedincima prilaz stadionu gde im i nije bilo mesto!
Pratićemo delegatski izveštaj i videćemo hoće li domaćin biti kažnjen za propust i slabu organizaciju utakmice.
Kao šlag na tortu jutros rano smo saznali da je dotični Milivojević imao i rezervni plan kako bi TOPLIČANIN po svaku cenu bio poražen i za zelenom stolom kažnjen oduzimanjem bodova,lažiranjem izveštaja u biltenu dodajući nepostojeću kažnu našem igraču B.Novakoviću i ako u zvaničnim dokumentima saveza (KOMET) stoji kazna od 1 utakmice koju je igrač već odslužio!
OFK “Topličanin” će pravdu najverovatnije braniti na sudu zbog svih dešavanja nakon utakmice u Nišu i napada na Predsednika Nikolu Stevanića i članove Uprave Kluba.
Topličanin je ozbiljan klub sa tradicijom dugom 102.godine,fudbal se igrao,igra i igraće se.
Imamo kompletnu omladinsku školu,ceo Grad je stao uz nas i nećemo dozvoliti da bilo ko ruši naš ugled pa ni “popularni” Drvce čiji klub igra tik uz ulicu i na običnoj utrini.

Na kraju pozivamo Predsednika FS RIS gospodina Novicu Tončeva koji se bori da se Srpski fudbal podigne iz blata da apeluje na svoje “saradnike” da ne kaljaju njegov ugled i autoritet u FS Srbije.
Uprava OFK “Topličanin” daje maksimalnu podršku g. Novici Tončevu i poziva ga da poseti Klub.

Srdačno uz sportski pozdrav
Uprava OFK “Topličanin”

 

IMG-e9261474befe36eae1855440be2eebc5-V.jpg

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili