ТИМОЧАНИН – ДУНАВ 0 :0

Књажевац, Стадион: Градски  СУДИЈА: Бојичић Јован (Ниш) 7, Жути картони: Милојковић(Тимочанин),

 

ТИМОЧАНИН: Јеремић 7, Милојковић 6,5 Којић 6,5Ср.Ранђеловић 6,5 Славковић 7, Николић 6,5 Стојадиновић 6,5 Балтић 6,5 Минић 6,5 Ст. Ранђеловић 6,5 Милошевић 6,5 (од 46 мин. Мишић 6,5)

ДУНАВ: Васић 7, Станчић 6,5 Лазић 6, Јевтић 6,5 Радуловић 6,5 Митић 6,5 (од 60 мин. Којић -), Станојевић 6,5 Јездић 6,5 (од 60 мин. Кицорановић -), Богословски 6,5 Пуљецовић 6 (од 46 мин. Тасић 6), Срећковић 6,5

ИГРАЧ УТАКМИЦЕ: Милош Славковић (Тимочанин)

 

Као да је важност утакмице оковала ноге обема екипама. Читаву утакмицу  екипе су биле у грчу и нису превише ризиковале нападима ка једном или другом голу. Домаћи су у утакмицу ушли без неколико повређених играча и без искусног Милоша Стојановића, који је паузирао због жутих картона, па је подмлађени састав направио прави подвиг одигравши нерешено са „аласима“ из Прахова.

Из првог дела остаће упамћен добар шут Митића у 17 минуту али је лопта отишла поред гола Јеремића. У 22 минуту Милошевић је у соло продору запретио гостима али је добро интервенисао Васић.

До одласка на одмор виђене су прилике Богословског и Јездића али се добрим интервенцијама истакао Јеремић.

У другом делу ништа се није променило. Обе екипе су играле на сигурну карту без превише ризика. У 63 минуту ударцем са полудистанце запретио је Славковић али је Васић добро интервенисао. Десет минута касније вредни Славковић је проиграо Николића овај је упутио центаршут али је за мало закаснио Стојадиновић.

У финишу добар напад гостујуће екипе преко Богословског и Срећковића али и добра реакција младог Мишића који је уклизавањем спречио Срећковића да постигне погодак.

 

 

Аца Стојановић

 

 

V. Stevanović
Počeo davne 1995. u radiju "Caričin Grad" Lebane kao reporter, kasnije kao radio komentator u RTV "Belami" Niš . Prva pisana medijska kuća su Niške "Narodne novine" i časopis "Ribolovac". Radio za Radio Niš i TV Leskovac. Stalni dopisnik "Sportskog Žurnala" i glavni urednik Sportskog portala "Jugsport.net".
https://jugsport.net