JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sve rešeno u prvom delu

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudij: Miloš Grujić (Niš) 8. Strelci: Đorđević u 15, Aleksov u 45 za Jedinstvo, Milošević u 28, Vukajlović u 38 (Penal), Mirkailo u 42 za Temnić 1924. Žuti kartoni: Marković, Stoiljković (Jedinstvo).

JEDINSTVO: Mišić 5, Mitić 5,5, Alekov 7, Kostadinović 5, Stojković 6 ( Tošić 6), Arsić 6, Marković 7, Jović 7 ( Jovanović 6), Ćuković 5,5, Đorđević 7 ( Mitrović7), Stoiljković 5,5.

TEMNIĆ 1924: Jokić 6, Vukajlović 7, Milošević 7 ( Mašić-), Radovanović 6, Žerjav 6 ( Kolarević 6, Mirkailo 7,5, Milić 6 ( Petković-), Trifunović 7, Vujović 7, Pavlović7.

Igrač utakmice: Marko Mirkailo.

Odložena utakmica minulog kola odigrana po idelanim vremenskim uslovima za igru, zasluženo je pobeda pripala gostima iz Varvarina. Sve je rešeno još u prvom delu igre kad su viđena i sva pet pogodaka na utakmici.

Več u 15 minutu posle jedne dubinske lopte Markovića , odbrani gostiju beži mladi kapiten domaćih Đorđević i pored istrčalog golmana Jokića šalje loptu u nebranjeni deo mreže. Igra se 28 minut kad su gosti stigli do poravnjanje rezultata. Zbunjenost odbrane domaćih iskoristio je Milošević i iz neposredne blizine savladao golmana domaćih Mišića. Potpuni preokret u korist gostiju usledila je u 38 minutu. Rukom je u svom kaznenom prostoru loptu na putu ka golu zaustavio Mitić, odlični sudija ove utakmice Miloš Grujić je bez dvoumljenja pokazao na „kreč“. Siguran egzekutor bio je iskusni Vukajlović i doveo goste u vođstvo.

Treći pogodak na utakmici za goste delo je najboljeg pojedinca na utakmci Mirkaila, koji je preciznim udarcem sa nekih dvadesetak metara, odlično šutirao i lopta je završila u sam donji levi ugao gola domaćina. U posednjim trenutcima prvog dela i konačan rezultat na utakmici i odlična procena sudije Grujića iz Niša. U prodoru je bio Ivan Jović na njega je nepropisno startovao golman Jokić ispred svog gola, ali je akcija nastavljena usledio je udarac Aleksova iz gužve i lopta je završila iza leđa nemoćnog Jokića. Ispravna procena sudije Grujića koji je pokazao na centar.

U drugom delu ni bleda senka one igre iz prvog poluvremena i pored toga što su i jedan i drugi tim od samog početka izvršili po dve izmene ali pogodaka nije bilo, ma da je bilo po nekoliko izglednih prilika i pred jednim i pred drugim golom.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print