JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Bez bele zastave, i bez šefa struke

Leskovac:  Pred put na poslednje gostovanje ove jeseni fudbleri GFK Dubočice su pre treninga održali Konferenciju za medije na koji se pored uobičajeno sekretara Dušana Petkovića bili prisutni prvotimci Aleksandar Mitrović i čuvar mreže Miodrag Mladenović, koji su bili kratki u svojim izjavama , ali sa dovoljnom dozom optimizma pred sutrašnji duel sa „Traktoristima“ u Beogradu ekipom FK IMT.

Utakmica je 16 kola i igra se sutra u Beogradusa početkom u13 časova  a prvotimac Aleksandar Mitrović je bio kratak: Pre svega osvrnuo bih se na predhodnoj utakmci sa ekipom RFK Grafičarom u kojoj smo pokazali da imamo dovoljan kvalitet i da možemo da se ravnopravno nostimo sa svakim protivnikom u ovom rangu takmičenja. Da smo imali bar malo sportske sreće i iskoristili bar jednu od nekoliko prilika ceo plen bi ostao kod nas. Na put krećemo da pokušamo da osvojimo sva tri boda  i da se tako kući vratimo pevajući bio je jasan Mitrović.

Golman Midrag Mitrović koji se istako sa nekoliko dobrih odbrana u prošlom kolu takođe sa optimizmom kreće  ka našem glavnom gradu i u njemu se vidi doza optimizma i vera u kvalitet kojim poseduje Leskovački Prvoligaš što govore i njegove reči: Imali smo nekih kadrovskih problema  sad smo tim kompeltirli  svi smo spremni i orni  za sutrašnju utakmicu. Putujemo bez bele zasatve, bićemo zadovoljni i jednim bodom. Jer je svako pa i ovo gostovanje teško u ovom saveznom rangu takmičenja.

Leskovčni na put kreću bez šef struke Saše Mrkića koji ostaje kući iz svojih privatnih razloga . A njemu će da se pridruže i dva prvotimca požuteli Zvonimir Stanković i bolestan Marko Petrović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print