JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Popovčani „pokorili“ cariće

BUDUĆNOST –CAR KONSTANTIN 4:0(1:0)

Popovac: Gledalaca 500. Sudija: Dušan Marek( Leskovac) 7. Strelci: Ranđelović u 11, Branković u 70, Jović u 85, Milošević u 90 min. Žuti kartoni:  Stanković, Vasiljević, Momčilović( Car Konstantin).

BUDUĆNOST: Jovcanović 7, Topalović  7, Cvetković 7, Ranđelović 7,5, Simov 7, Stošković  7, Ikić 8 ( Milošević-), Stojanović 6 ( Jović 7), Cvetanović 7 (Branković 7), Miletić 7, Mijatović 7.

CAR KONSTANTIN: Perić 6, Stanković 6, Mitić 6, Vasiljević 6,5, Denić 6, Krstić 5, Nikolić 5 ( Momčilović 6), Savić 6(Mladenović -), Lazrević 6,5, Todorović 6 ( Stojanović -), Anđelković  6.

Igrač utakmice Petar Ikić

Visoka pobeda Popovčana u komšikom derbiju u kome su domaćini bili bolji narošito u drugm delu igre kada su postigli čak tri pogotka i slavili viskoku pobedu nad popularnim „carićima“ sa Niškog Bubnja.

Prva radost za domaćina stigla je već  u 11 minutu a strelac je bio Ranđelović  koji je posle jednog slobodnog udarca poslao loptu u nebranjeni deo mreže gostiju. Sa tim rezulatom se otišlo na zasluženi odmor.

U nastavku susreta poptuna prevlast na terenu domaćeg sastava što je rezultiralo sa još tri pogotka u mreži Perića. Najpre je u 70 minitu na dodavanje Ikića rezervista Branković poslao lotu u nebranjeni deo mreže gostiju i povisio na 2:0.

U samom finišu utakmice u poslednjih pet minuta još dva pogotka domaćih za visokih 4:0 na ovoj utakmici. Najpre je u 85 minutu Jović preciznim udracem glavom savladao Perića, da biu u poslednjem minutu igre Milošević postigao pogodak, što je i bio konačan rezultat na ovoj utakmci u Popovcu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print