JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

ZA RAJKA NEMA KAPA U KLADOVO

ZONA ISTOK

BRODOREMONT- RAJKO MITIĆ 1:0 (0:0)

Kladovo: Gledalaca 200. Sudija: Mladen Vasiljković ( Knjaževac) 7. Strelac: Z. Krstić u 62 min. Žuti kartoni: Pavlović, Lazić, Krstić(Brodoremont), Vitonjak, Mitić, Milošević ( Rajko Mitić)

 

BRODOREMONT: Jovanović7 Pavlović 7, Lazić7, Živanović7, Rašević 7 Stojanović 6,5 (Modoranović-)Krstić7,5 Petrović 7(Savović -)Badarević 7(Vuković-), Otašević7 Šćekić7 (Pejkić -),

RAJKO MITIć: Stanković 6,5 Janković6, M.Vintonjak 6,5 Mitić 6,5, Ilić 6,5, Đorđević6, Miljković 6,Anđelković6,5, Milošević6, J. Vintonjak6,5 Nikolić 6,5.

Igrač utakmice: Krstić

U prvom delu utakmice nije bilo golova, gosti su se branili, i uspeli u prvom periodu igre da ne prime pogodak, ma da su u Kladovo doputovali sa 11 igrača , bez jednog na klupi za rezervne igrače, što je u neku ruku olakšalo posao brojčanom domaćinu koji  je izvršio nekoliko izmena, da dođe do minimalne ali potpuno zaslužene pobede, koja im mnogo znači u beg sa dna tabele.

Trenutak odluke dogodio se u 62 minutu kada je Krstić postigao pogodak , što se do kraja utakmice ispostavilo da je to bio i odlučujući za sva tri boda. Brodari su ovom pobedom najavili  da će u preostala dva kola do kraja jesenjeg dela prvenstva pokušati da na konto stave još  nekoliko  bodova, kako bi mirnije dočekali zimsku pauzu.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print