JugSport.net

16. april 2024.
sportski portal južne Srbije

PRIJATELJSKA FUDBALSKA UTAKMICA

REVIJA POGODAKA

RADAN – PUSTA REKA   8:3 ( 4:1)

Lebane: Gledalaca 100. Sudija: Aleksandar  Petrović ( Leskovac). Strelci: Dodić u 2, 46, Milošević u 13, Ivanović u 15, 90, Smiljković u 34, M. Stanković u  u 51,  Slavković u 82 min. za Radan, M. Stojanović u 6,  N.Petrović u 80 , S. Petrović u 90 min. za Pistu reku.

RADAN: Veličković, Cakić, Stoiljković, M. Stanković, Milošević, M. Stojanović, M. Petrović, Smiljković, Dodić, Ivanović, M. Stanković. Igrali su još: Danić, Kostić, M. Stevanović, Mitić, I. Stojanović, Zarić, Denčić, Slavković.

PUSTA REKA: Đikić, N. Petrović, A. Stanković, S. Petrović, Jovanović, M. Stojanović, Ž. Stojanović, Nikolić, Danijel Stanišić, Vidojević, ksotić. Igrali su još: S. Stanković,  Dinić, L. Petrović, Stevanović.

Ako se po jutru dan poznaje fudbelri Radana su pokazali kvaitetnu fudbalsku predstavu naročito u prvom delu igre i taj period igre rešili u svoju korist  sa tri pogodaka prednosti i može se naslutiti daleko bolja igre od jesenas. I u drugom  delu , kada su treneri jednog i drugog tima potpuno izmenili timove viđeno je  čak šeset golova. Prava revija golova, od samog početka do kraja utakmice. Već u drugom minutu na dodavanje M. Stankovića strelac je po prvi put mladi Dodić. Samo nekoliko minuta kasnije gosti iz Bojnika su preko M. Stojanovića poravnali rezultat, udarcem glavom iz gužve posle korenara sa desne strane kojeg je izveo N. Petrović. Domačin ponovo dolazi u voćstvo a stelac je Milošević koji  se ubacio iz pozadine i matirao mladom Djenića na golu Bojničana. Od 15 minuta 3: 1 za domaće strelac je Ivanović posle odliče akcije i mat u tri poteza Cakića i M. Stankovića  a sve je to krunisao golom mladi Ivanović.  Na 4: 1 povisio je Smiljković uz obilatu pomoć golmana Djikića direktno iz korenera kojeg je izveo sa leve strane. Već na samom početku drugog dela igre  u 46 minutu strečac je ponovo Dodić  na dodavanje Smiljkovića. Šesti pogodak na utakmici za domeće delo je M. Stankovića.

Poslednjih pola sata treneri jednog i drugog tima, naročito domačih Goran Đorđevvić je promenio skoro ceo tim. Međutim golovi su i dalje padali naročito u samoj završnici utakmice. Ostala dva strelca za domaće su Slavković iz slobodnog udaraca i u poslednjim trenutcima igre Ivanovovič, dok za Bojničane dva  Petrovića.  Kvaitetna utakmica sa dosta golova, tako da treneri jednog i drugog tima  za doamće Goran Đorđević , za goste Dejan Cenić i pored teškog terena za igru mogu biti zadovoljni prikazanom igro i spremnosti svojih igrača za prolečni deo prvenstva.

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print