JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Zaplanjčani neumoljivi

Gadzin Han: Gledalaca 300. Sudij: Stefan Ćirić ( Pirot) 8. Strelci: Mitić u 13 min, Radosavljević u 17, 38, 80, Prokić u 90 minutu. Žuti kartoni: Nikolić ( Zaplanjac), Kostić, M. Stanković, Stoiljković ( Jedinstvo).

FK ZAPLANJAC: Stefanović -, Stanojević 7, Mršević 7, D. Nikolić 7, Petrović 7, Bulatović 6 ( P. Nikolić-), Prokić 7,5, Božović 7, M. Mitić 7,5 M. Stanković 7,5), Radosavljević 9, L. Nikolić 7 ( Jovanović -).

FK JEDINSTVO: Danić 5, Kostadinović 6,5, Kostić 5, M. Stanković 5,5, Dinić 5, Grujić 5,5, Mitrović 6, Stojanović 5 ( Marković 5), Z. Stanković 6, Arsić 5 ( Petrović-), Đorđević 5 ( Stoiljković 5,5).

Igrač utakmice: Marko Radosavljević

Ni bleda senka onog tima iz predhodna dva kola, kad su fudbaleri Jedinstva naprosto sve pred sobom mleli. Ovog puta na gostovanju u Gadzinom Hanu , ličili su na jedan „ raštimovani okestar“, bez prave ideje za igru, dok su domaćini od samog početka utakmice jasno stavili do znanja da su rešili da i u trećoj utakici za redom uknjiže sva tri boda, što su uspeli u tome, narvno uz obilatu pomoć gostiju iz Bošnjaca.

Seriju pogodaka otvorio je kapiten Marko Nikolić još u 13 minutu igre. Samo ćetiri minuta kasnije na sceni stupa najbolji pojedinac na utakmici Marko Radosavljević koji posle odlične akcije navalnog reda domaćina on je taj koji je preciznim udarcem savladao po prvi put Danića. Na 3:0 u 38 minutu povisio je isti igrač , koji je ovog puta sa nekih 18 metara preciznim udarcem u sam donji desni ugao nemoćnog Danića poslao loptu, koja je završila u mreži.

U drugom delu igre ista slika na terenu, domaćin diktiira tempo igre i stvara priliku za prilikom. Ipak uspeli su da postignu još dva pogotka, koja su ipak bila dovoljna za visok poraz gostiju iz Bošnjaca. Najpre je svojim trećim golom na utakmici (Het-trik) Radosavljević u 80 minutu savladao Danića: Da bi konačan rezultat na utakmci u polsednjim minutama igre postavio Prokić, posle jedne dobre akcije navalnog reda domaćina. U narednom kolu iduće subote novi derbi za Bonjačane kada im u goste dolazi Niški Car Konstantin sa Bubnja.