JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Sudije nas nisu zaštitile

Posle gostovanja Radana iz Lebana na utakmci u Leskovcu sa GFK Dubočicom oglasila se Uprava kluba na čelu sa predsednikom Nebojšom Stankovićem, koji pre sve ga nisi zadovoljni onim što se događalo taokom utakmice sa GFk Dubočicom u kojoj su poraženi sa 2:0. Ma da ne žele da pravdaju svoju lošu igru I poraz na ovaj način, međutim da je sudiska trojka posebno glavni Stefan Đokić iz Vlasotinca i prvi pomoćnik Mihajlo Vučković iz Vrnja imali drugaćiji aršin verovatno sam tok utakmice bi tekao u drugo smeru.

O onome na šta stavljaju primedu oglasio se šef struke Radana Dragan Momirović koji kaže: Bez obzira što smo odigrali jednu možda od najslaših utakmica u ovom prvnenstvu, ne samo ja nego svi u klubu neželimo na taj način da pravdamo poraz u Leskovcu, ali smo ogorčeni na suđenje. Sve je išlo svojim tokom do tog 23 minuta kada je domaćinu priznat po procenama svih nepostojeći pogodak, kada je domaćin došao prvi put u voćstvo. Pogodak kojeg je video samo pomoćnik Mihalo Vučković iz Vranja, na čiju je asistenciju glavni sudija Stefan Đokić iz Vlaostinca uvažio pogodak i pokazao nacentar.

Posle tog pogotka , gde je Mihajlo Milošević bio najnervopzniji i zadradio žuti karton, morao je na poluvremenu da ostane u svlačionici da nebi pocrveneo , jer je već na to upozorio glavni sudija Đokić. Takođe nismo bili zaštićeni od glavnog sudije Đokića zbog oštrih startova doamćih igrača , gde je meta bio naš kapiten Miloš Stanković, a da za tave startove domaći igrači nisu dobli ni žuti a kamo li crveni karton. Smatram da takvim pomoćnicima kao što je Vučković iz Vranja ne zaslužuju da se nađu u ovom rangu takmičenja kao sudije.

Tako smo recimo poslednjih 20 minuta igrali sa igračem manje jer je kapiten M. Stanković morao van terena, zbog jednog pogibljivog starta igrača domaćih a da za to nije dobio ni žuti a kamo li crveni karton. Bili smo izvršili sve tri izmenedo tada, pa smo igrali sa igračem manje do kraja utakice. Ipak milsi Lebančana se bez obzira na ono što su doživelstavili primedbu u Leskovcu okreću narednom protivniku, kada im u nedelju dolazi sve bolji Zaplanajc u goste. Žele da pobedom pokažu da su tim za pobede a ne za poraze.

Bez obzira što je Zaplanjac visoko porazio naše košije Jedintsvo iz Bošnjaca na svom terenu , smatram kaže Momirtović da smo spremni da ih pobedimo na našem terenu. Reč je o dobrom timu , međutim nama su bodovi preko potrebni i drugog izbora nemamo već da pobedom vratimo samopouzdanje u našim redovima. Biće vraški teško, ali na toj utakmici čemo videti naš kvalitet sa kojim raspolažemo. Veruejm u moje momke da će dati sve od sebe i pobediti izuzetno dobar tim, koji ne zna ove jeseni za poraz, poručio je šef struke Radana Momirović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print