JugSport.net

24. april 2024.
sportski portal južne Srbije

Minimalna ali vredna pobeda

Bošnjace: Gledalaca 200. Sudija: Milenko Dimitrijević ( Trstenik) 7. Stelac: B. Mitić u 51 minutu. Žuti kartoni: B. Mitić ( Jedintsvo), Denić, Nikolić, Mladenović ( Car Konstantin).

JEDINSTVO: Kojić 7, Kostdinović 7 ( Marković-), Aleksić 7, M. Stanković 7, B. Mitić 8 ( Dinić-), Grujić 7, Mitrović 7, M. Stojanović 7, Z, Stanković 7,5, Arsić 7, Spasić 7 ( Stoiljković-).

CAR KONSTANTIN: Perenčević 7,F. Stanković 7 , Pavičević 7, Denić 6,5, Trajković 6,5 ( Đ. Stanković -), Mitić 6,5 ( Mladenović-), Pešić 6 ( Arsenović-), Lazarević 7, Nikolić 7, Ivanović 7.

Igrač utakmice: B. Mitić

 

U prvom delu igre nije bilo pogodka , igralo se uglavnom na sredini terena. Prvu priliki na utakmci u 10 mintu imali su gosti. Šutirao je Nikolić ali je novajlija na golu golman Kojić krajnjim naporom ukrotio udarac. Desetak minuta kasnije prilika za domaći sastav, kada je iskosa sa desne strane šutirao Spasić ali se istako golman gostiju Perinčević dobrom intervencijom. Dobra igra I jednog I drugog tima u prvom delu ali bez pogodaka.

Na samom početku durgog dela pala je odluka o pobedniku.Kada je i viđen jedini pogodak na utakmici. Udrac na gol Nišlij uputio je Arsić, golman Perenčević je kratko odbio loptu na nju je natrčao B. Mitić i poslao je u nebranjeni deo mreže. U samom finišu utakmice po jedna prilika na obe starne. Najpre je u prilici bio „carić“ Lazarević, da bi potom u poslednjim minutima strelac jedinog pogotka na utakmci mogao da prednost svog tima udvostrtuči. Međutim oklevao je I šansa je otišla u nepovrat.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print