JugSport.net

sportski portal južne Srbije

SVRLJIŽANIMA CILJ GORNJI DEO TABELE

Svrljig: Da bi se što bolje pripremili za prolećni deo prvenstva šef struke Saša Jovcanović prozivku FK Svrljiga obavio je 30 janura i zasad se radi žestoko na psihofizičke izdržljivosti i sticanje snage. Cilj je da prvenstvo doćekaju što spremniji i overe dve utakmice kući na startu sa FK Pukovcem i FK Jedinstvom iz Gornjeg Matejevca, jer sa te dve uzastopne pobede na startu mnogo bi značile za ovaj ambiciozni klub iz Zone- cenatar, koju čine uglavnom klubovi iz Niša.

U zimskom prelaznom roku boje plavo belih napustili su u potrazi za novoj sredini Vladica Đorđević, Miodrag Stanković, Darko Miljković, Andrej i Miroslav Prvulović, Petar Dragićević.

Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku umesto onih koji su otišli dovedena su pojačanja po meri. Što je bitno za jedan klub u pripremnom periodu priključeni su iz omladinksog pogona Novak Milojević, Dušan Jocić (golman), Pavle Mihajlović, Dimitrije Žikić, Petar Mladenović. Iskusna pojačanja su Saša Stojanović ( Torlak), Dušan Petrović ( Kablovi-Zaječar), Miloš Ivković (Car Konstantin),Mladen Radenković (OFK Sinđelić), Mladen Milić ( Car Konstantin), Bogdan Čudić (golman) Napredak-Aleksinac), iz inostranstva ili su se aktivirali baš ona prava pojačanja a to su Miki Savić, Joca Ivić i Mihajlo Gavrić i Aleksa Vučković

Radimo izuzetno dobro kaže šef struke Saša Jovanović i dodaje: Pripreme smo počeli na vreme. Doveli smo adekvatna pojačanja umesto onih koji su otišli iz kluba. Priključili smo veliki broj igrača iz omladinskog pogona koji takođe dobro rade. Novajlije su prava pojačanja , ali svako od njih mora da se nametne i igraće najbolji. Šansa nam je velika da se nađemo u gornjem delu tabele jer na startu dva puta smo domaćini i ako dobijemo te utakmice mnogo će značiti za nastavak prvenstvene trke , gde nam je cilj gornji deo tabele bio je jasan Jovanović.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print