JugSport.net

sportski portal južne Srbije

ORLJANČANIMA CILJ OPSTANAK

Orljane: Da bi što spremnije dočekali start prvenstva novoimenovani šef struke Dragan Pejčić prozivku FK Orljana iozvršio je još 29 januara i odmah počeo žesetoko sa pripremama za prolećni deo prvenstva, kako što spremnije dočekao u borbi za opstanak u Zona-centar.

Klub su u zimskom prelaznom roku napustili u potrazi za novoj sredini Nemanja Marković (FK Pukovac),Miloš Simić(Donja Vrežina).

Dok su redove Orljana pojačali Jasminko Stanković ( Tasković), Aleksandar Kastratović ( Taskovići), Uroš Aleksić ( OFK Sinđelić), Boban Mitić aktivirao se posle pauze, Filip Alija( FK Taskovići), i Aleksandar Tasić bonus igrač . I kao dva najveća pojačanja povratnici u redove FK Orljana Slađan i Stefan Stanković iz Naša krila 1936 iz Belotinca.

Uprava kluba nije sedela skrštenih ruku pored pojačanja ugovorili su i priprem,ne utakmice kako bi spremnije dočekali prolećni deo prvenstva.

Pripremne utakmise su: 05.02 Moravac(C)-Orljane 2:3,(odigrana) 12. 02. 2023 FK Orljane- Svetlost(B), 18.02. 2023 Mekiš- FK Orljane, 19.02.2023 Mladost(Bat) – FK Orljane, 25.02.2023 FK Orljane- Veteranai Orljana. 26.02.2023 FK Orljane- Sloga(Les), 05.03. 2023 FK Zemljoradnik(B)- FK Orljane što će biti i generalna proba pred start prvenstva koje počinje 11 marta 2023 god.

Došao sam u redove ovog kluba svestan da je klub od tradicije i dobro organizovan i da ćemo zajedničkim snagama izboriti opstanak kaže na početku novi šef struke Dragan Pejčić i dodaje: Rdimo žestoko igrači izvršavaju sva naređenja . Odigrali smo jednu pripremnu utakmicu koju smo dobili i

tek predstoje pripremne utakmice gde ćemo iskristalisati tim za proleće. Pojačanja su po meri i verujem da ćemo stvoriti dobar tim za proleće koji će biti za svaki tim ne tako lak protivnik bilo to u Orljanu ili na gostovanju. Uprava kluba je stvorila optimale uslove za rad u pripremnom periodu a verujem da će tako biti i u prvenstvu bio je na kraju jasan šef struke Orljana DraganPejčić.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print