JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Svakom po jedno poluvreme

Malošište: Igrano na  stadionu u Malošištu. Sudija: Jovanović(Malošište) Strelci:Nemanja Marković u 8 i 17 za Malošište, Stamenković, u 50, Momirović u 55 (KU) za Čekmin.

FK MALOŠIŠTE: Ristić, Petković, Milenković, Marković, Micić, Jovanović,K. Joavnović, Ivanović, Stefanović, Marko Jović, Ivan Jović, Miljković, L. Petković. Igrali su još: Jović, I. Petković.

FK ČEKMIN: Stoiljković, Tasić, Marinković, Ilić, Zdravković, Dimitrijević, Vučković, Milošević, Stamenković, Momirović Cekić. Igrali su još:N. Dimitrijević, Stoiljković, Stanković, Krtsić, Stanisavljević, Nedeljković, Cvetković.

Prvi deo igre zasluženo je pripao domaćinu koji je taj period igre rešio u svoju korist. Dvostruki strelac za svoj tim bio je Nemanja Marković najpre u 8 potom u 17 minutu igre. Gosti su imali priliku da preko Vučkovića postignu u prvom delu igre pogodak, ali je udarac sa dvadesetak metara , potom i S. Stanković  golman domaih  izvanrednim interveniciajma  spasio sigurne pogotke. U drugom delu igre već u 50 minutu  odličana akcija  na sredini terena  gde je u prazana prostor  loptu dobio Stamenković  i postigao prvi pogodak za svoj tim.  Samo pet minuta kasnije još jedan pogodak za goste iz Čekmina za konačnih 2:2 na utakimci. Jedan od igrača domaćih neporeznim startom  ruši igrača gostiju u svom kaznenom prostoru  i sudija Jovanović bez dvoumljenja pokazuje na belu tačku.  Siguran izviođač bio je Momirović.

U 60 mintu beležimo iznanredan udarac goistujućeg igrača Vučkovića  sa nekih dvadesetak metara, ali je golman domaćih još boljom intervencijom sprečio siguran pogodak. U 75 minutu igre Stefan Stanković  osvaja loptu, potom prelazi nekoliko igrača domaćih,  ali mu je u završnici akcije ponestalo snage da uputi ozbiljniji udaraca na gol domaćina. U 80 minutu beležimo izglednu priliku iz slobodnog udarca  kojeg je izveo  gostujući igrač Stankovaća  ali pogađa stativu  i šansa je otišla u nepovrat.

I domaćin je imao nekoliko izglednih prilka ali je golman Čekmina Dimitrijević uvek bio na visini zadatka.   Na kraju treba reći  prema prikazanoj igri jednog i drugog tima podela  na ravne časti je najrealan  ishod na ovoj prijateljskoj fer i korektnoj utakmici dva Zonaša.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print