JugSport.net

sportski portal južne Srbije

Rovovska bitka na parketu u Bojniku

DRUGA ŽENSKA ODBOJKAŠKA LIGA

ŽOK PUSTA REKA  –  ŽOK MAJDANEK  3:2

Bojnik: Hala sportova u Bojniku. Rezultat po setovima: 25:14, 25:18, 18:25, 13:25, 15:07.

ŽOK PUSTA REKA: Stojanović, Petković, Jovanović, Stanisavljević, Lazić, Petrović, Radenović, Nenadović, Kostić, Dimitrijević.

ŽOK MAJDANPEK: Mitić, Trifunaović, Sporić, Stanković, Rajković, Jovanović, Šeković, Grečić Cvijić.

Rovoska bitka na parektu sportske hale u Bojniku    u kome su odbojkašice Puste reke  tek u petom setu došle do zlata vrene pobede, protiv gošće iz Majdanpeka, koje su pokazale svoje dobre i  loše osobine.

Sve je počelo u korist domaće odbojkašice koje su prvi set rešile u svoju korist rezultatom 25:14 i nagovestile dobru igru. Takođe i drugi set je pripao Pustorečankama  rezultatom 25:18 i sa tim rezultatom se očekivala sigurna pobeda.

Međutim tako nisu mislile gošće iz Majdanpeka u trećem setu zaigrale su kao preporođene i rešile ga u svoju korist rezultatski isto kao domaćin u drugom. Dobile su sa 18:25 i nekako dobile samopouzdanje. Četvrti set pripada je ponovo gošćama koje izjednačuju  rezultat po setovima, jer su bile bolje rezultatom 13:25.

Odluka o pobediku pala je u tajbreku  i tu se ponovo domaće odbojkašice budeiz onoga što ih je zadesilo u predhodna dva seta  i pokazuju svoju snagu da mogu do vredne pobede. Rezultatom 15:7 zasluženo  dobijaju utakmcu i ovom pobedom najavljuju još bolje igre u nastavku prvenstva.