JugSport.net

sportski portal južne Srbije

TIMOK PLITAK ZA PROKUPČANE

SRPSKA LIGA-ISTOK

OFK TOPLIČANIN- TIMOK 1919 2;0 ( 0;0)

Prokuplje: Gledalaca 300. Sudija: Đorđe Anđelković ( Kruševac) 7. Strelac: Velimir Stanković u 66,79 min.Žuti kartoni: N. Stamneković Nikolić, Stamneković, Stanar, Popović, Bogojević ( Timok 1919).

 

OFK TOPLIČANIN: Ilić7, Paunović 7,5 Dragičević7 ,(D. Stanković 7), Stamenković 7, J. Jovanović7,5, Colić7 (N. Kitić -), V. Stanković 8,5, (,D. Marković-), Kaličanin 7, Mitić6,5 (M. Jovanović -) Stojković7 M. Kitić 7

 

TIMOK 1919: Jovanović6, Petrović 6,(Ranđelović -) Nikolić 6, Jakovljević 6 Stamneković 6, Denić 6, Stanar 6,5 Đorđević 6, Slavković 6,5 Popović 6, Bogojević 6,5 (Šević 6),

Igrač utakmice: Velimir. Stanković

U prvom delu igre nije bilo golova, ma da su domaći propustili nekoliko izglednih prilika, ali su se gosti orjentisali na odbranu i u prvom delu im je pošlo za rukom da sačuvaju svoju mrežu.

U drugom delu domaćin je dodao gas a centralna figura utakmice bio je dvostruki strelac i organizator mnogih napada domaćina Velimir Stanković.Prvi pogodak domaći su postilgli na početku drugog dela igre tačnije u 56 minutu, da bi im taj pogodak dao dodatni motiv i krenuli su još žešće na gol Jovanovića. Rezultat je udvostručio isti igrač u 79 minutu igre i postavio konačan rezultat na utakmici u kojoj su domaćini bili apsolutni gospodari na terenu. Tako da puleni trenera Pećaranina igraju sve bolje i bolje u završnici prvenstva.

 

 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print