JugSport.net

sportski portal južne Srbije

NADJA BISER KOJI TREBA IZBRUSITI

Vučje: Nadja Tasić fudbalerka ŽFK “Vučice “ iz Vučja sa svojnim talentom skrenula je pažnju na sebe, kod mnogih stručnjaka ženskog fudbalajer svojim raskošnim taletom to i zaslužuje. Rođena je 2009 godine i pred njom je svetla fudbalska budućnost kojoju joj svi proriču.

O njenom talentu govore reči prvog čoveka kluba “ alfe i omege” predsednika Vladimira Ranđelovića koji kaže: U klubu kod nas prisupila je u julu mesecu ove godine. Odmah sam primetio da se radi o velikom talentu , koga dosad nismo u klubu imali. Vredeno radi i još brže napređuje jer na treningu je marljiva i ulaže sav trud da savlada ono što joj u fudbalu nedostaje. Malo je trebalo vremena da izbori mesto u startnoj postavi , čak što više jedna je od značajnijih šrafova u mašineriji ŽFK Vučice.

Dosad je odigrala 12 utakmica u razvojnij ligi i gotovo na svakoj utakmici jedna od boljih fudbalerki u mom timu, nikada nije podbacila na terenu.

I pored toga što igra na poziciji veznog igrača uspela je i dva puta da se upiše u listu strelaca . Za to sa pravom mogu reći na kraju da je budućnost ne samo Vučica nego i budućnost Srpskog ženskog fudbala, u šta ne sumnjamo da se tako neće dogoditi u doglednom vremenu.

Ništa nam drugo ne preostaje na kraju da u ime naj čitanijeg sportskog portala juga Srbije nađi poželimo da napreduje na zelenom tepihu i da jednog dana bude i član naše ženske repezentacije Srbije.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print