JugSport.net

sportski portal južne Srbije

“VUČICE” IZABRALE NAJBOLJE U 2022 god.

Vučje: U jednoj maloj sredini da postoji tako uzoran fudbalski kolektiv kao što je ženski fudbalski klub “Vučice” iz Vučj aje za svaku pohvalu i uvažavanje: Svkakao “alfa i omega2 Ovog kluba je predsednik Vladimir Ranđelović koji je danonoćno u službi kluba, i zato i stižu dobri rezultati iu klubu niču mlade fudbalerke kao pečurke, sve talent do talenta . Sa tim se treb aponositi ne samo malo Vučje već i čitav Porečki kraj, jer upravo klub čine igračice iz tog okuženja.

Ovog vikenda kako to priliči jednom ozbiljnom klubu da vidi gde je i dokle je stigo održana je klupska koktel žurka u klupskim protorijama ovog kluba gde su po izboru uprave kluba na čelu sa predednikom Ranđelovićem izabrane najbolje i najperpektivnie fudbalerke.

Svečanosti su prisustvovali potred članaova uprave kluba na čelu sa predsednikom Vladimirom Ranđelovićem i Slavoljub Branković ispred ŽFK Mašinaca, Dr. Biljana Marinković zvanični doktor repezemtacije Srbije , Jelena Pavlović prijatelj kluba.

Prva reč je dana uvaženom gostu Slavoljubu Brankoviću koji je pozdravio sve prisutne, pa i same fudbalerke kojima je poželeo puno uspeha u radu i ujedno im četitiao Novu godinu sa željom da beleže još bolje fudbalske rezultate nego u ovoj godini koja je na izmaku.

Prve nagrade otišle su u ruke Danice Lazarević U-2010, Natalije Kostić – U-2009 , Jana Marković -U- 2009, Katarina Stanojević U- 2009, Sara Jovanović – U 2009, Anđela Cvetkovuć U-2009, Nikolina Marković U- 2009, i Jovana Stoiljković U-2008 god.

Nagradu za otkriće godine pripala je Nađi Tasić U-2009 god.

Nagrade za očuvanje kluba dobile su: Jelena Petrović, Anđela Mladenović, Anja iLić, Valentina Mitrović, Iva Cvetković, Danica Kostić.

Nagradu za najveći napredak u igre koje je pružila na terenu pripala je Anđeli Stojković .

Za najboljeg golmana nagaradu je dobila Maja Pešić -U – 2008 god.

Nagradu za najbolju igračicu po izboru trenera i samih fudbalerki pripala je Jeleni Stevanović U- 2006 god.

Najboljolja igračica i strelac po odluci kluba priznanje je pripalo Bojani Marković U- 2008 god.

Prigodne pokolne pehari, fudbalske figure , dipolome, i kalendare uručili su doktorka Biljana Marinković i predsednik kluba Vladimir Ranđelović.

Nakon završene ceremonije dodele nagrade i priznanja i poklona održana je u protorijama kluba zajednička žurka u čast svih fudbalerka ŽFK Vučice iz Vučja.

V. STEVANOVIĆ

Facebook
Twitter
WhatsApp
Telegram
Email
Print

Možda ste propustili